NOELSON PRODUK LINE

Klik ing spanduk kanggo informasi luwih lengkap

KHUSUS PIGMEN ANTI KARAT

Noelson Chemicals nawakake macem-macem pigmen anti-korosif universal, solusi sing lestari lan ramah lingkungan sing bisa nambah umur baja lan nyuda biaya sajrone jangka panjang.

PIGMEN ANTI KOROSI FOSFAT

Saliyane pertimbangan ekonomi, faktor ekologis lan peraturan duwe peran sing luwih penting saiki ing formulasi sistem lapisan sing inovatif.Amarga pangembangan iki, telpon kanggo anti-korosif seng tanpa seng wis terus meningkat ing taun-taun pungkasan.Saliyane Zinc Phosphate, Compound Zinc Phosphate, Phosphorus Zinc Chromate, Noelson Chemicals nawakake Aluminium Tripolyphosphate, Orthophosphate & Polyphosphate lan Spectrum Phosphates.

PIGMEN WARNA ANORGANIK KOMPLEKS & PIGMEN OKSIDA LOGAM CAMPURAN

Pigmen Warna Anorganik Kompleks minangka solusi utawa senyawa padhet sing kasusun saka loro utawa luwih oksida logam, siji oksida minangka inang lan oksida liyane inter-difusi menyang kisi kristal inang.inter-diffusing iki rampung ing suhu umume antarane 700 lan 1400 ℃.Noelson Chemicals nawakake palet lengkap solusi warna anorganik sing menehi warna sing dikarepake kanggo plastik, karet, lapisan, tinta, konstruksi lan keramik.

PIGMEN ANORGANIK

Pigmen anorganik meh sacara eksklusif adhedhasar oksida, oksida hidroksida, sulfida, silikat, sulfat, utawa karbonat.Noelson Chemicals darmabakti kanggo pangembangan lan manufaktur pigmen anorganik wiwit taun 1996.

KACA FLAKE & KACA MICROSFER

Flakes kaca yaiku piring kaca sing tipis banget kanthi kekandelan rata-rata 5 ± 2 mikrometer.Bisa ditrapake ing lapisan anti-korosif, cat lan pigmen kanggo nyegah karat, uga bisa digunakake minangka bahan penguat ing pabrik bahan komposit.

PIGMEN KODUKTIF & ANTI STATIS

Pigmen konduktif & anti-statis ngilangi listrik statis sing ora dikarepke ing teknik voltase dhuwur lan produk elektronik, mung rong wilayah kanthi syarat unik nalika nerangake permukaan lan lapisan material.Cahya jangka panjang kanggo listrik statis lan discharge bisa uga duwe pengaruh serius marang kekiatan lan kinerja material.

APLIKASI

Versatility & Quality

Babagan Noelson Chemicals

Didegake ing taun 1996, Noelson Chemicals minangka produsen utama bahan kimia khusus sing komprehensif, Kanthi ngadegake Noelson Chemicals Nanjing, Noelson Chemicals Shanghai, lan Noelson Int'l HongKong, kita nggunakake teknologi mutakhir ing produksi bubuk mikro, anti- karat, fungsional, pigmen konduktif lan anti-statis.Produk kita dipercaya lan diakoni dening merek internasional utama.