LINE PRODUK NOELSON

Kanggo golek pemasok lan mitra sing paling dipercaya lan misuwur, goleki Noelson Chemicals.

Pigment ANTI-COROSION KHUSUS

Saben taun, panggantos baja amarga korosi regane luwih saka $ 100 milyar ing saindenging jagad. Pigmen sing nyuda biaya korosi yaiku pigmen anti-korosi. Noelson Chemicals wis ngembangake lan ngasilake pigmen anti-korosi wiwit taun 1996, produke diwiwiti saka pengisi anorganik nganti pigmen anti-korosi khusus.

PIGMEN ANTI-COROSI PHOSPHATE

Noelson Chemicals wis ngembangake lan ngasilake pigmen anti-korosi fosfat wiwit taun 1996. Produk kalebu saka Zink Phosfat, Senyawa Fosfat Zat, Fosfor Zink Chromat, Aluminium Tripolifosfat, Orthofosfat & Polifosfat lan Spectrum Phophates.

PIGMEN WARNA INORGANIK KOMPLEKS & Pigment METAL OXIDE MIXED

Pigmen warna anorganik kompleks minangka solusi utawa senyawa sing padhet sing kasusun saka rong oksida logam utawa luwih, siji oksida dadi host lan oksida liyane inter-diffuse menyang kisi kristal host. inter-diffuse iki ditindakake kanthi suhu umume 700-1400 ℃. Noelson Chemicals nawakake palet solusi warna anorganik sing komprehensif sing menehi warna sing kuat kanggo plastik, karet, lapisan, tinta, konstruksi lan keramik.

Pigment Oksida IRON

Oksida besi minangka salah sawijining pigmen anti korosi paling serbaguna. Pigmen oksida wesi, ditampilake dening oksida wesi transparan lan biru ultramarin, minangka rong produk oksida wesi Noelson Chemicals sing dirancang kanggo para pelanggan.

GAMBAR INORGANIK

Pigmen anorganik ditondoi kanthi ramah lingkungan lan fleksibilitas. Noelson Chemicals darmabakti kanggo pangembangan lan produksi pigmen anorganik wiwit taun 1996.

Kacamata Serpihan & Kacamata MICROSPHERES

Sawise perusahaan Nippon Glass lan Flake Kaca Inggris, Noelson Chemicals minangka produsen Kaca Flake paling gedhe nomer telu ing donya. Produk kita mulai saka C nganti serpihan E-kaca, mikrosfer kaca lan mikrosfer keramik.

PIGMEN KONDUKTIF & ANTI-STATIK

Wiwit didegake ing taun 1996, Noelson Chemicals entuk pengaruh kompetitif ing pigmen konduktif & anti-statis. Produk nawakake resistivitas utama industri ing rega sing kompetitif.

APLIKASI

Kualitas paling apik + Teknik kreatif + Kauntungan rega, nggawe Bahan Kimia Noelson tetep ngungkuli sadurunge lan nutupi masa depan!

Babagan Bahan Kimia Noelson

Diadegake ing taun 1996, Noelson Chemicals minangka pabrikan khusus bahan kimia spesialisasi komprehensif, Kanthi ngadegake Noelson Chemicals Nanjing Ltd., Noelson Chemicals Shanghai Ltd. lan Noelson Int'l HongKong, kita nggunakake teknologi canggih ing produksi bubuk mikro , pigmen anti korosi, fungsional, konduktif lan anti-statis. Produk kami dipercaya lan diakoni dening merek jeneng internasional utama.