Pigmen Warna Anorganik Kompleks

Katrangan singkat:

Pigmen Warna Anorganik Komplek yaiku solusi utawa senyawa padhet sing kasusun saka rong utawa luwih oksida logam, siji oksida minangka inang lan oksida liyane inter-difusi menyang kisi kristal inang.Inter-diffusing iki ditindakake ing suhu umume 700-1400 ℃


Detail Produk

Tag produk

Intro produk

Pigmen Warna Anorganik Komplek yaiku solusi utawa senyawa padhet sing kasusun saka rong utawa luwih oksida logam, siji oksida minangka inang lan oksida liyane inter-difusi menyang kisi kristal inang.Inter-diffusing iki ditindakake ing suhu umume 700-1400 ℃

jinis produk

NOELSONTMBiru 1502K / Ijo 1601K

Indeks kimia lan fisik

Item / Model Biru 1502K Ijo 1601K
Werna Warna Biru abang Ijo kuning
panyebaran apik apik
Stabilitas dimensi Ora Warping, Ora Shrinkage Ora Warping, Ora Shrinkage
Stabilitas Panas > 500 > 500
Cahya Cepet 8 (Timbangan wol biru) 8 (Timbangan wol biru)
Fastness Weathering 5 (Skala abu-abu) 5 (Skala abu-abu)
Fastness Asam 5 5
Alkali Fastness 5 5
Fastness Pelarut 5 5
Dianjurake Aplikasi njaba sing tahan lama, lapisan, tinta, plastik lan konstruksi Aplikasi njaba sing tahan lama, lapisan, tinta, plastik lan konstruksi

Kinerja produk & aplikasi

Tahan suhu dhuwur, tahan cuaca, tahan kimia, Ramah lingkungan & Aman.

Stabilitas dimensi sing apik banget, Non-bleeding lan Non-migratory, NIR reflectance (Pigmen Keren).

NOELSONTMpigmen anorganik kinerja dhuwur digunakake ing plastik, karet, kemul, inks, construction lan industri keramik.

Layanan teknis lan bisnis

Portofolio pigmen anorganik kinerja NOELSON™ dirancang kanggo nyukupi kabutuhan sing spesifik kanthi presisi sabisa.Tansah fokus ing lapisan, inks, plastik, construction & industri keramik;Ing wektu sing padha, riset lan pangembangan kita fokus ing produk pigmen anorganik sing lestari lan kinerja dhuwur lan dhukungan teknis profesional kanggo solusi warna sing digawe khusus.

Packing

25kgs/bag, 18-20tons/20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita