Pigmen Warna Anorganik Komplek

Katrangan singkat:

Pigmen Warni Anorganik Komplek minangka solusi utawa senyawa sing padhet sing kasusun saka rong oksida logam utawa luwih, siji oksida dadi host lan oksida liya-liyane nyebar menyang kisi kristal inang. Inter-diffuse iki ditindakake kanthi suhu umume 700-1400 ℃


Detail Produk

Tag Produk

Intro produk

Pigmen Warni Anorganik Komplek minangka solusi utawa senyawa sing padhet sing kasusun saka rong oksida logam utawa luwih, siji oksida dadi host lan oksida liya-liyane nyebar menyang kisi kristal inang. Inter-diffuse iki ditindakake kanthi suhu umume 700-1400 ℃

Jinis produk

NOELSONTM  Biru 1502K / Ijo 1601K

Indeks kimia & fisik

Barang / Model Biru 1502K Ijo 1601K
Werna Warna Biru Abang Ijo Kuning
Panyebaran Apik Apik
Stabilitas Dimensi Ora Ana Warping, Ora Ana Shrinkage Ora Ana Warping, Ora Ana Shrinkage
Stabilitas Panas > 500 > 500
Cepet Cahya 8 (Skala wol biru) 8 (Skala wol biru)
Cepet Weathering 5 (Skala abu-abu) 5 (Skala abu-abu)
Cepet Asam 5 5
Cepet Alkali 5 5
Cepet Pelarut 5 5
Dianjurake Aplikasi eksterior sing tahan lama, lapisan, tinta, plastik lan konstruksi Aplikasi eksterior sing tahan lama, lapisan, tinta, plastik lan konstruksi

Kinerja & aplikasi produk

Tahan suhu dhuwur, tahan udan, resistensi Kimia, Ramah lingkungan & Aman. 

  Stabilitas dimensi sing apik banget, Non-getihen lan Non-migratori, refleksi NIR (Pigmen Keren).

NOELSONTM pigmen anorganik kinerja dhuwur digunakake ing industri plastik, karet, lapisan, tinta, konstruksi lan keramik.

Layanan teknis & bisnis

Portofolio pigmen anorganik kinerja NOELSON ™ dirancang kanggo nyukupi kabutuhan kanthi tliti sabisa. Tansah fokus ing industri lapisan, tinta, plastik, konstruksi & keramik; Sanalika, riset lan pangembangan fokus ing produk pigmen anorganik Berkelanjutan Berkelanjutan, lan dhukungan teknis profesional kanggo solusi warna sing digawe khusus.

Pengepakan

25kgs / tas, 18-20tons / 20'FCL.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita