Ultramarine biru

Katrangan singkat:

Pigmen ultramarine minangka pigmen biru paling tuwa lan paling terang.Ora beracun, ramah lingkungan lan minangka bagéan saka pigmen anorganik.


Detail Produk

Tag produk

Intro produk

Biru ultramarine minangka pigmen biru paling tuwa lan paling padhang, ora beracun, ramah lingkungan, lan minangka bagéan saka pigmen anorganik.Iki digunakake kanggo whitening lan bisa ngilangi yellowness saka cat putih lan pigmen putih liyane.Iku ora larut ing banyu, tahan alkali, tahan panas, lan stabil ing cuaca banget.nanging ora tahan asam lan bakal rusak lan ngganti warna nalika kena asam.

Model

Noelson™ NS463(L) / NS0905 / NSL465 / NS0906 / NS0906A / NS0902 / NS02 / NS5008 / NS0903 / NS0901 / NS0806 / NS0806A / NS0301 lsp.

Sifat Kimia & Fisik

 

NS463(L)Ireng biru (Red)

NS0905 iyub-iyub biru

NSL465 Low Pb

NS0906 Abang

NS0906A Abang

NS0902 Biru

NS02 Ijo

pangandikan

0,5% ultramarine blue

 

 

 

 

 

 

 

 

0,5% ultramarine blue + 0,5% TiO2

 

 

 

 

 

 

 

 

Kekuwatan Tinting (%)

85

110

110

140

130

130

60

 

padhange

85

110

120

130

140

160

135

 

L

62.98

60.38

60.44

59.72

59.97

60.03

61.71

kertu PS 0,5% ultramarine biru 0,5% TiO2 200 ℃

a

0.08

1.38

1.74

2.20

2.28

2.18

0.07

 

b

-37.51

-40.70

-41.32

-41.89

-42.33

-43.33

-41.39

 

c

37.51

40.72

41.35

41.95

42.39

43.38

41.39

 

h

265

271.95

272.37

273.01

273.08

272.88

270.09

 

DE(<)

0.5

0.5

0.5

0.5

0.5

0.5

0.5

 

Kelembapan (≤%)

 

1

1

1

1

1

1

 

Sieve Sieve ing 325mesh (<%)

 

0.1

0.1

0.1

0.1

0.1

0.1

 

Uyah Larutan Banyu (≤%)

 

0.2

0.2

0.2

0.2

0.2

0.2

 

Sulfur bebas (≤%)

 

0.05

0.05

0.05

0.05

0.05

0.05

 

PH

 

8-10

8-10

8-10

8-10

8-10

8-10

 

Penyerapan lenga

 

30-40

30-40

30-40

30-40

30-40

30-40

 

Resistance kanggo migrasi

 

5

5

5

5

5

5

 

Cepet cuaca

 

8

8

8

8

8

8

 

Cepet Panas (> ℃)

 

300

300

300

300

300

300

 

Fastness Asam

 

1

1

1

1

1

1

 

Alkali Fastness

 

2-3

2-3

2-3

2-3

2-3

2-3

 

Materi volatil (105 ℃<%)

 

1

1

1

1

1

1

 

Produk sing padha

463\464

464\465

465

Holliday 5008

Holliday 5008

Spanyol EP-62

Liburan02

 

Aplikasi

  • Ultramarine minangka bubuk biru padhang, sing bisa ngilangi kuning saka zat putih, tahan alkali, panas, lan cahya.Bakal decompose lan luntur nalika kena asam, lan ora larut ing banyu.Ultramarine minangka pigmen anorganik.Iki digawe kanthi nyampur belerang, lempung, kuarsa, karbon, lsp.
  • Digunakake ing cat, karet, printing lan dyeing, tinta, lukisan werna, construction.
  • Digunakake ing cat, industri nyulam, nggawe kertas, deterjen kanggo tujuan whitening.
  • Gunakake bubuk ultramarine kanggo nambah minyak campuran, lem lan akrilik kanthi kapisah kanggo nggawe lukisan minyak, lukisan cat banyu, lukisan gouache lan cat akrilik.Ultramarine minangka pigmen mineral sing transparan, lemah ing ndhelikake daya lan padhang dhuwur, saengga ora cocok kanggo nglukis nada sing peteng banget.Iku cocok kanggo werna hiasan, utamané ing bangunan Cina kuna.

Kemasan

25 kg/bag, 18-20 ton/20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita