Seng Aluminium Orthophosphate

Katrangan singkat:

NOELSON™ Zinc Aluminium Orthophosphate (ZP-01) yaiku sejenis pigmen antirust senyawa seri fosfat, Ora ana komponen dhasar ing pigmen ndadekake NOELSON™ Zinc Aluminium Orthophosphate (ZP-01) pigmen anticorrosive serbaguna kanggo akeh aplikasi.


Detail Produk

Tag produk

Intro produk

NOELSON™ Zinc Aluminium Orthophosphate(ZP-01)minangka jinis pigmen antirust senyawa seri fosfat, Ora ana komponen dhasar ing pigmen ndadekake NOELSON™ Zinc Aluminium Orthophosphate (ZP-01) pigmen anticorrosive serbaguna kanggo akeh aplikasi.

jinis produk

NOELSON™ Zinc Aluminium Orthophosphate (ZP-01)

Indeks kimia lan fisik

Item

Data Teknis

Zn%

38.5-40.5

AL%

10.5-12.5

Fosfat PO4%

53-56

Mundhut ing ignition 600 ℃

9.0-12.5

Konduktivitas μS/cm

≤ 300

PH

5.5-6.5

Kapadhetan g/cm³

2.0-3.0

Nilai panyerepan lenga g/100g

40±5

Sieve residu 32 mikron%

≤ 0.01

D50 wuh

5±2

Pb

≤ 50 ppm

Cd

≤ 20 ppm

Cr

≤ 20 ppm

Kinerja produk & aplikasi

NOELSON™ Zinc Aluminium Orthophosphate (ZP-01) bisa digunakake kanggo lapisan adhedhasar pelarut kaya ing ngisor iki:

Alkid lenga cendhak lan medium, Alkid lenga dawa, Alkid padatan dhuwur, Epoksi, Ester epoksi, Epoksi padatan dhuwur Poliuretan, Poliuretan sing diobati Kelembapan, Polimer klorinasi, Resin silikon

NOELSON™ Zinc Aluminium Orthophosphate (ZP-01) bisa digunakake kanggo lapisan adhedhasar banyu kaya ing ngisor iki:

Alkid larut, emulsi alkid, emulsi epoksi, dispersi epoksi, resin silikon, Hibrida Butadiena

NOELSON™ Zinc Aluminium Orthophosphate (ZP-01) bisa digunakake kanggo lapisan khusus kaya ing ngisor iki:

Coil Coatings, Aircraft Primer, Cuci lan toko primer, Langsung menyang logam siji jas, Baking enamel Sistem cured asam

Layanan teknis lan bisnis

NOELSON™ Brand Zinc Aluminium Orthophosphate (ZP-01) saiki minangka pigmen model lan pemasok bahan paling lengkap ing domestik, wispengaruh owahan ing pasar domestik lan manca.Produk sing diwenehake kita kualitas apik, lan reganekompetitif.Kejabi produk diwenehake, kita uga nyediakake karo lengkap lan circumspect technical, customer lanlayanan logistik kanggo kabeh klien.

Packing

25kgs/bag, 18MT/20`FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita