Aluminium fosfat seng

Katrangan singkat:

NOELSON ™ Zinc Phosphate Aluminium (ZP-01) minangka jinis pigmen antirust senyawa seri fosfat, Ora ana komponen dhasar ing pigmen kasebut nggawe NOELSON ™ Zinc Phosphate Aluminium (ZP-01) pigmen anticorrosive serbaguna kanggo akeh aplikasi.


Detail Produk

Tag Produk

Intro produk

NOELSON ™ Aluminium Fosfat Seng (ZP-01) minangka jinis pigmen antirust senyawa seri fosfat, Ora ana komponen dhasar ing pigmen kasebut nggawe NOELSON ™ Zinc Phosphate Aluminium (ZP-01) pigmen anticorrosive serbaguna kanggo akeh aplikasi.

Jinis produk

Aluminium Fosfat Seng NOELSON ™ (ZP-01)

Indeks kimia & fisik

Barang

Data Teknis

Zn%

38.5-40.5

AL%

10.5-12.5

Fosfat PO4%

53-56

Kerugian pengapian 600 ℃

9.0-12.5

Konduktivitas μS / cm

300

PH

5.5-6.5

Kapadhetan g / cm³

2.0-3.0

Nilai penyerapan minyak g / 100g

40 ± 5

Saringan residu 32 mikron%

0,01

D50 um

5 ± 2

Pb

≤ 50 ppm

Cd

≤ 20 ppm

Cr

≤ 20 ppm

Kinerja & aplikasi produk

Aluminium Fosfat Seng NOELSON ™ (ZP-01) bisa digunakake kanggo lapisan pelarut adhedhasar ing ngisor iki:

Alkyd lenga cendhak lan medium, Alkyd lenga dawa, Alkyd padatan dhuwur, Epoxies, Ester Epoxy, Epoxies Padatan Tinggi Poliuretan

Aluminium Fosfat Seng NOELSON ™ (ZP-01) bisa digunakake kanggo lapisan banyu kaya ing ngisor iki:

Alkyd larut, emulsi alkkyd, emulsi epoksi, dispersi epoksi, resin silikon, hibrida butadiene

Aluminium Fosfat Seng NOELSON ™ (ZP-01) bisa digunakake kanggo lapisan khusus kaya ing ngisor iki:

Coilings Coilings, Primer Pesawat, Basuh lan primer toko, Langsung menyang mantel logam, Baking enamel Sistem asam asam

Layanan teknis & bisnis

Aluminium Fosfat Seng Fosfat NOELSON ™ (ZP-01) saiki minangka pigmen model lan pemasok material paling lengkap ing domestik, pengaruh gedhe ing pasar domestik lan manca. Produk sing disedhiyakake kalebu kualitas apik, lan regane murah kompetitif Kejabi produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake teknis, pelanggan, lan lengkap layanan logistik kanggo kabeh klien.

Pengepakan

25kgs / tas, 18MT / 20`FCL.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita