Senyawa Ferro-Titanium Powder

Katrangan singkat:

Senyawa Ferro-Titanium Powder minangka jinis pigmen anti-karat sing ora beracun, tanpa rasa, generasi anyar sing ramah lingkungan.nggunakake senyawa lan nanoteknologi paling anyar uga kanthi kinerja biaya dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Intro produk

NOELSON ™ Compound Ferro-Titanium Powder minangka jinis pigmen anti-karat sing ora beracun, ora enak, generasi anyar sing ramah lingkungan, ngenalake saka pangembangan teknologi manca lan produksi ing daratan China dening Noelson Chemicals, prinsip dhasar miturut riset paling anyar. laporan (ⅡZBO) saka ILSG, teori punika "pinten isi bubuk seng ora ana hubungan lengkap karo kinerja anticorrosion saka film Paint, iku gumantung ing kahanan liyane, iku miturut kasunyatan saka efek anticorrosion".Sawise pirang-pirang taun kanggo prestasi riset Noelson Chemicals, ilmiah nggunakake "seng nglindhungi" teori, nggunakake senyawa Newest lan nanoteknologi (khusus introduce teknologi relatif saka USA) bisa digunakake overlay karo wêdakakêna seng utawa digunakake piyambak, kanthi nambah rasio nggunakake bubuk seng ing film cat, ora mung njaga efek anticorrosion, uga kanthi kinerja biaya dhuwur lan murah biaya produksi.

jinis produk

NOELSON™Senyawa Ferro-Titanium Powder

Indeks kimia lan fisik

Tipe produk & Indeks

Senyawa Ferro-Titanium Powder

Aplikasi produk

Ganti sebagian kanggo wêdakakêna seng, utamané ditrapake kanggo cat kaya epoksi seng lan kaya seng anorganik, primer toko seng silikat anorganik, lan kabeh jinis cat anticorrosive.

Penampilan & Warna

Saka jinis A nganti D, kanggo werna abu-abu peteng nganti werna abu-abu cahya, werna lan katon cedhak karo bubuk seng.

Sisa sieve(800mesh) ≤

1.0

Nilai panyerepan lenga g/100g

15-30

Kelembapan% ≤

1.0

PH

7-9

Gravitasi spesifik g/cm

3.0-4.5

P, Fe3O4, Zn, TiO2 isi % ≥

70

Kinerja produk & aplikasi

  • Senyawa Ferro-Titanium Powder sebagian ngganti bubuk seng (kira-kira 20-40%), ditrapake kanggo kabeh jinis cat anticorrosive.

  • Pangembangan riset paling anyar saka produk jinis H, bisa ngganti bubuk seng, uga bisa mbantu pabrik nyuda biaya produksi, nambah daya saing produk.

  • Produk kasebut umume ditrapake kanggo cat wadhah, cat laut, struktur baja saka cat anticorrosive lan cat konduktif, kabeh jinis lapisan tahan thermo-stabilitas.

  • Senyawa Ferro-Titanium Powder, kualitas paling apik lan produk kesadaran kanggo ngganti bubuk seng lan pilihan sing paling apik kanggo cat anticorrosive liyane.

  • Standar Eksekutif: NS-Q/P1083/1085-2006.

Layanan teknis lan bisnis

Kualitas lan layanan paling apik yaiku prinsip Noelson Chemicals.Saliyane produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis lan bisnis sing lengkap lan teliti kanggo kabeh klien.Produk micro-powder lan anti-karat merek NOELSON™ tansah dadi prioritas pisanan saka pilihan sing paling apik.

Packing

25kg / tas utawa 1MT / tas, 18-20MT / 20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita