Bubuk Ferro-Titanium senyawa

Katrangan singkat:

Powder Ferro-Titanium senyawa minangka jinis pigmen anti-karat sing ramah lingkungan, tanpa rasa, tanpa rasa. gunakake senyawa lan nanoteknologi paling anyar uga kanthi performa larang.


Detail Produk

Tag Produk

Intro produk

Powder Ferro-Titanium senyawa NOELSON ™ minangka jinis pigmen anti-karat lingkungan sing ora beracun, tanpa rasa, tanpa rasa, wiwit saka pangembangan teknologi asing lan produksi ing daratan China dening Noelson Chemicals, prinsip dhasar kasebut miturut riset paling anyar laporan (ⅡZBO) saka ILSG, teori kasebut yaiku "pinten isi bubuk seng ora ana hubungane lengkap karo kinerja anticorrosion film cat, gumantung karo kondisi liyane, miturut kasunyatan efek anticorrosion". Sawise pirang-pirang taun kanggo prestasi riset Noelson Chemicals, ilmiah nggunakake teori "nglindhungi seng", nggunakake senyawa paling anyar lan nanoteknologi (khusus ngenalake teknologi relatif saka AS), bisa digunakake kanthi overlay karo bubuk seng utawa digunakake dhewe, kanthi nambah rasio panggunaan bubuk seng ing film cat, ora mung njaga efek anticorrosion, uga kanthi performa larang lan murah biaya produksi.

Jinis produk

NOELSON ™ Bubuk Ferro-Titanium senyawa

Indeks kimia & fisik

Tipe & Indeks Produk

Bubuk Ferro-Titanium senyawa

Aplikasi produk

Ganti bubuk zinc, utamane ditrapake kanggo cat seng sing sugih lan seng anorganik, primer toko silikat seng anorganik, lan kabeh jinis cat anticorrosive.

Katon & Werna

Saka jinis A nganti D, kanggo warna abu-abu peteng nganti warna abu-abu terang, warna lan tampilan sing cedhak karo bubuk seng.

Saringan residu (800mesh) ≤

1.0

Nilai penyerapan minyak g / 100g

15-30

Kelembapan% ≤

1.0

PH

7-9

Gravitasi Khusus g / cm

3.0-4.5

P, Fe3O4, Zn, TiO2 isi% ≥

70

Kinerja & aplikasi produk

  • Powder Ferro-Titanium senyawa sebagian ngganti bubuk seng (udakara 20-40%), ditrapake kanggo kabeh jinis cat anticorrosive.

  • Pangembangan riset paling anyar kanggo jinis produk H, bisa ngganti bubuk zinc, uga bisa mbantu pabrik nyuda biaya produksi, nambah daya saing produk.

  • Produk kasebut digunakake kanggo cat kontainer, cat laut, struktur baja cat anticorrosive lan cat conductive, kabeh jinis lapisan tahan stabilitas termo.

  • Powder Ferro-Titanium senyawa, produk kualitas lan kesadaran paling apik kanggo ngganti bubuk zinc lan pilihan sing paling apik kanggo cat anticorrosive liyane.

  • Standar Eksekutif: NS-Q / P1083 / 1085-2006.

Layanan teknis & bisnis

Kualitas paling apik lan layanan paling apik yaiku prinsip Noelson Chemicals. Saliyane produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis lan bisnis kanthi lengkap lan tliti kanggo kabeh klien. Produk pigmen mikro bubuk lan anti karat saka NOELSON ™ mesthi dadi prioritas utama pilihan sing paling apik.

Pengepakan

25kg / tas utawa 1MT / tas, 18-20MT / 20'FCL.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita