Babagan Kita

Noelson Chemicals (Shanghai) Co., Ltd.

Babagan KIMIA NOELSON

Diadegake ing taun 1996, Noelson Chemicals minangka pabrikan khusus bahan kimia spesialisasi komprehensif, Kanthi ngadegake Noelson Chemicals Nanjing Ltd., Noelson Chemicals Shanghai Ltd. lan Noelson Int'l HongKong, kita nggunakake teknologi canggih ing produksi bubuk mikro , pigmen anti korosi, fungsional, konduktif lan anti-statis. Produk kami dipercaya lan diakoni dening merek jeneng internasional utama.

1
2
3

BENGKEL PRODUKSI

1
2
3
4
5
6

CERTIFIKAT PERUSAHAAN

zs