Produk

  • Zinc phosphate aluminium

    Aluminium fosfat seng

    NOELSON ™ Zinc Phosphate Aluminium (ZP-01) minangka jinis pigmen antirust senyawa seri fosfat, Ora ana komponen dhasar ing pigmen kasebut nggawe NOELSON ™ Zinc Phosphate Aluminium (ZP-01) pigmen anticorrosive serbaguna kanggo akeh aplikasi.
  • Aluminum Tripolyphosphate

    Tripolifosfat Aluminium

    Pigmen antirust putih tanpa polusi ramah lingkungan, komponen utama yaiku trifolfosfat aluminium lan bahan sing diowahi, tampilan yaiku bubuk serak, kerapatan 2.0-3g / cm, ora beracun, ora ngemot kromium lan logam liyane sing mbebayani, adhesi sing apik lan resistensi pengaruh,
  • Zinc Phosphate

    Fosfat Seng

    Seng Fosfat minangka pigmen anti-karat putih sing ora beracun, minangka generasi anyar efek anti-korosi pigmen antirust sing ora duwe polusi, bisa kanthi efektif ngganti zat beracun kayata timah, kromium, pigmen antirust tradisional,
  • Compound Ferro-Titanium Powder

    Bubuk Ferro-Titanium senyawa

    Powder Ferro-Titanium senyawa minangka jinis pigmen anti-karat sing ramah lingkungan, tanpa rasa, tanpa rasa. gunakake senyawa lan nanoteknologi paling anyar uga kanthi performa larang.
  • Glass Flake

    Serpihan Kaca

    Serpihan kaca kalebu bahan fungsional sing ramah lingkungan, isi logam abot kurang, morfologi ultrasonik putih putih tanpa racun, tanpa ambu, tanpa bau, minangka media pelestarian paling apik kanggo sistem pelestarian pelestarian ing saindenging jagad.
  • Micaceous Iron Oxide

    Oksida Wesi Micaceous

    Oksida Wesi Micaceous unik lan pigmen anti karat kanggo lapisan industri lan aplikasi liyane.
  • Compound Ferro TitaniumI Red

    Senyawa Ferro TitaniumI Abang

    Pigura antirust sing ramah lingkungan, minangka produk ideal saka subsitusional timah abang tradisional timbal.
  • Conductive Mica Powder

    Powder Konduktif Mica

    Werna abu-abu terang, ditrapake kanggo kabeh jinis lapisan konduktif.
  • Conductive Titanium Dioxide

    Dioksida Titanium Konduktif

    NOELSON ™ Merek Konduktif Titanium Dioksida EC-320 minangka produk senyawa adhedhasar titanium dioksida berkualitas tinggi, diproses liwat perawatan permukaan nggunakake nanoteknologi, minangka salah sawijining seri produk konduktif generasi kaping 2.
  • Complex Inorganic Color Pigment

    Pigmen Warna Anorganik Komplek

    Pigmen Warni Anorganik Komplek minangka solusi utawa senyawa sing padhet sing kasusun saka rong oksida logam utawa luwih, siji oksida dadi host lan oksida liya-liyane nyebar menyang kisi kristal inang. Inter-diffuse iki ditindakake kanthi suhu umume 700-1400 ℃
  • Solid Glass Microspheres

    Microspheres Kaca Padat

    Intro produk Tipe produk NOELSONTM Indeks kimia & fisik Kinerja & aplikasi produk ► ► ► Layanan teknis & bisnis Saiki kita dadi pemasok oksida besi Transparan, produk kita wis ditampa lan disetujoni dening akeh perusahaan internasional. Kejabi produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan, lan logistik kanthi lengkap lan tliti kanggo kabeh klien. Paket 25kgs / tas utawa 1ton / tas, 18 ton / 20'FCL.
  • Superfine Ferro-phosphorous Powder

    Superfine bubuk Ferro-fosforus

    Bubuk ferro-fosfor superfine kagolong produk jinis-jinis anyar sing ramah lingkungan, bubuk ireng-abu-abu, ora beracun, ora ambu, ora ana bau khas, kanthi konduktivitas sing apik lan konduktivitas termal, anticorrosion, tahan aus, tahan panas (cat sing digawe tahan 600 -1000 temperature suhu dhuwur).