Produk

  • Ultramarine biru

    Ultramarine biru

    Pigmen ultramarine minangka pigmen biru paling tuwa lan paling terang.Ora beracun, ramah lingkungan lan minangka bagéan saka pigmen anorganik.
  • Seng Phosphomolybdate

    Seng Phosphomolybdate

    Seng phosphomolybdate nyedhiyakake dispersibilitas sing apik, kemampuan adaptasi sing amba kanggo bahan dasar, adhesi cat sing kuat, lan kinerja anti-karat sing apik.
  • Fosfor Seng Kromat

    Fosfor Seng Kromat

    Fosfor seng kromat minangka pigmen bubuk kuning, minangka gabungan fosfat lan kromat karo seng fosfat lan seng kromat.
  • Kaca bubuk

    Kaca bubuk

    Noelson™ GP series Glass Microspheres digunakake kanggo lapisan kayu.Seri iki ditondoi kanthi distribusi ukuran partikel ultra-fine, ultra-murni, tahan nyandhang, transparan / dhuwur, lan sempit.
  • Aditif rheologis

    Aditif rheologis

    Iki minangka produk smektit sing diowahi organofilik sing dirancang kanggo digunakake ing sistem pelarut polaritas rendah nganti medium nganti luwih dhuwur.
  • Pigmen Anti Korosif Silika Penukar Ion

    Pigmen Anti Korosif Silika Penukar Ion

    NOELSON™ Salt Spray Resistant Additive minangka bahan anticorrosion anyar sing ramah lingkungan - lan ora fosfor sing padha karo Grace's AC5 / C303.
  • Titanium Dioksida Konduktif

    Titanium Dioksida Konduktif

    NOELSON ™ Brand Conductive Titanium Dioxide EC-320 minangka produk senyawa adhedhasar titanium dioksida berkualitas tinggi, diproses liwat perawatan permukaan nggunakake nanoteknologi, minangka salah sawijining seri produk konduktif generasi kaping 2 sing diakoni ing donya.
  • Konduktif Mika bubuk

    Konduktif Mika bubuk

    Werna abu-abu cahya, ditrapake kanggo kabeh jinis lapisan konduktif.
  • Seng Aluminium Orthophosphate

    Seng Aluminium Orthophosphate

    NOELSON™ Zinc Aluminium Orthophosphate (ZP-01) yaiku sejenis pigmen antirust senyawa seri fosfat, Ora ana komponen dhasar ing pigmen ndadekake NOELSON™ Zinc Aluminium Orthophosphate (ZP-01) pigmen anticorrosive serbaguna kanggo akeh aplikasi.
  • Aluminium Tripolifosfat

    Aluminium Tripolifosfat

    Pigmen antirust putih bebas polusi lingkungan sing ramah lingkungan, komponen utama yaiku aluminium tripolyphosphate lan bahan sing diowahi, katon bubuk hoar, Kapadhetan 2.0-3g / cm, ora beracun, ora ngemot kromium lan logam mbebayani liyane, adhesi sing apik lan tahan impact,
  • Seng Fosfat

    Seng Fosfat

    Seng Fosfat minangka pigmen anti-karat non-beracun putih, minangka generasi anyar efek anti-karat sing apik banget, pigmen antirust avirulensi non-polusi, kanthi efektif bisa ngganti bahan beracun kayata timbal, kromium, pigmen antirust tradisional,
  • Senyawa Ferro-Titanium Powder

    Senyawa Ferro-Titanium Powder

    Senyawa Ferro-Titanium Powder minangka jinis pigmen anti-karat sing ora beracun, tanpa rasa, generasi anyar sing ramah lingkungan.nggunakake senyawa lan nanoteknologi paling anyar uga kanthi kinerja biaya dhuwur.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2