Aditif rheologis

Katrangan singkat:

Iki minangka produk smektit sing diowahi organofilik sing dirancang kanggo digunakake ing sistem pelarut polaritas rendah nganti medium nganti luwih dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

intro produk

NOELSONTMAditif Rheologi minangka produk smektit sing diowahi organofilik sing dirancang kanggo digunakake ing sistem pelarut polaritas rendah nganti medium nganti luwih dhuwur.NOELSONTMRheological Additive menehi efficiency gelling dhuwur, thixotropic reproducible lan viskositas;Exters film kuwat tumindak reinforcing ing sistem binder organik;Tingkat sing luwih dhuwur saka kontrol sag lan nyegah penyelesaian hard saka pigmen lan pangisi, ngurangi misting ; Tambah viskositas plastik lan "ngasilaken Nilai" saka inks.

jinis produk

NOELSONTM NSGEL 908/NSGEL 27 etc.

Indeks kimia lan fisik

Item/Tipe Produk NSGEL 908 NSGEL 27 NSGEL 34 NSGEL SD-2
Komposisi Turunan organik saka smectite Turunan organik saka bentonit Turunan organik saka smectite Turunan organik saka smectite
warna Krim sing entheng banget Krim sing entheng banget Krim sing entheng banget Krim sing entheng banget
Wangun Wêdakakêna dipérang sacoro apik Wêdakakêna dipérang sacoro apik Wêdakakêna dipérang sacoro apik Wêdakakêna dipérang sacoro apik
Bobot spesifik g/cm3 1.7   1.7 1.65
Ukuran partikel (full dispersed) kurang saka 1 mikron kurang saka 1 mikron  kurang saka 1 mikron kurang saka 1 mikron
Kandungan Kelembapan,% 3,5 maks 3,5 maks 3,5 maks 3,5 maks
Fineness, liwat No. 200 sieve % 95 min 97 min 95 min 98 min

Kinerja produk & aplikasi

Aplikasi:Cat & noda adhedhasar pelarut,Pelumas pelumas,Adhesives,Caulks lan sealant,Tinta Printing,Kosmetik lan perawatan pribadi,Plastik lan karet,Lilin.

Layanan teknis lan bisnis

merek NOELSON™,Kanthi karakteristik produk dhewe lan daya saing internasional.Saliyane nyedhiyakake produk, kita uga nyedhiyakake dhukungan teknis sing lengkap.Ing wektu sing padha, luwih mesthekake kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing sampurna lan layanan logistik sing cepet.

Packing


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita