Dioksida Titanium Konduktif

Katrangan singkat:

NOELSON ™ Merek Konduktif Titanium Dioksida EC-320 minangka produk senyawa adhedhasar titanium dioksida berkualitas tinggi, diproses liwat perawatan permukaan nggunakake nanoteknologi, minangka salah sawijining seri produk konduktif generasi kaping 2.


Detail Produk

Tag Produk

Intro produk

Titanium Dioxide EC-320 Konduktif Merek NOELSON ™ minangka produk senyawa adhedhasar titanium kualitas tinggi dioksida, proses liwat perawatan permukaan nggunakake nanoteknologi, minangka salah sawijining generasi kaping 2 sing diakoni ing donya seri produk konduktif. Minangka salah sawijining materi konduktif fungsional sing anyar, EC-320 duwe akeh kaluwihan, kayata: warna cahya, gampang disebar, penerapan sing amba, konduktivitas sing dhuwur, anticorrosion, retarding inflamasi, ndhelikake apik meksa, lsp. Utamane digunakake kanggo ngganti produk impor sing larang. Wis pirang-pirang taun, kita sinau kanthi jero babagan iki lapangan lan entuk kemajuan sing tetep. Kualitas produk duwe posisi utama ing China.

Jinis produk

NOELSON ™ EC-320 (C), kalebu salah sawijining jinis.

Indeks kimia & fisik

Barang Data Teknis
Fitur Apik nyebarke cahya, kilau sing apik, keputihan lan ndhelikake kekuwatan
Stabilitas Thermo ℃ ≥600-800
Stabilitas Kimia Tahan pelarut asam, alkali, lan organik; Ora ana oksidasi; Retarding sing nesu
Ukuran partikel rata-rata (D50) ≤5um
Kapadhetan g / cm3 2.8-3.2
Penyerapan Minyak ml / 100g 35 ~ 45
Kelembapan ≤0.5
PH 4.0 ~ 8.0
Resistivitas Ω · cm 100 

Kinerja & aplikasi produk

EC-320 (C) digunakake kanthi akeh ing lapisan, plastik, karet, perekat, tinta, kertas khusus, bahan konstruksi, jinis bahan senyawa, serat tekstil, produk elektronik, industri tembikar, lsp.

Dioksida Titanium Konduktif bisa digawe kanggo produk konduktif salawase warna putih utawa cahya liyane. Utamane ditrapake kanggo produk konduktif lan antistatik sing nduweni syarat putih dhuwur. Uga bisa digunakake kanggo nggawe produk warna liyane yen ditambah warna. Amarga area aplikasi bahan molekul saya suwe saya akeh, wilayah sing mbutuhake perawatan konduktif lan antistatik saya tambah akeh. Dadi seri bubuk konduktif sing entheng bisa digunakake kanthi akeh.

Kinerja konduktivitas bahan konduktif lan antistatik gumantung karo teknologi pangolahan lan pengisi, resin, promotor, pelarut sing ana gandhengane, uga dipengaruhi karo kinerja produk sing dilapisi ing sistem lapisan. Umume, yen titanium dioksida konduktif ditambah nganti 15% ~ 25% (PWC), resistivitas bisa nganti 105 ~ 106Ω • cm.

►  Bedane antara titanium dioxide konduktif lan bubuk mica konduktif: Luwih becik yen bubuk mica konduktif flaky digunakake ing sistem lapisan lan tinta. Kosok baline, luwih becik yen titanium dioksida konduktif bundher utawa akik digunakake ing sistem karet lan plastik. Bener, macem-macem wujud lan ukuran campuran bubuk konduktif sing digunakake bisa entuk kinerja konduktivitas sing luwih apik. Contone, rasio antara bubuk mika konduktif lan titanium dioksida konduktif: 4: 1 ~ 10: 1. Status ngisi bisa langsung mengaruhi kinerja konduktivitas, ngisi kanthi ora teratur duwe pengaruh sing luwih apik tinimbang ngisi kanthi teratur, bisa diterangake kanthi ngubungi area. Campuran bubuk alloy konduktif lan bubuk mica Konduktif bakal banget ningkatake kinerja Konduktif listrik nalika ngasilake lapisan lantai antistatik, lan nyuda akeh biaya. Campuran bola lan akik sing digunakake bisa ngganti status bubuk bubuk konduktif, luwih akeh formulir kontak sing diraih: flake with flake, flake with point, lan point with point, mula kinerja konduktivitas listrik luwih apik.

  Ing ngisor nilai kritis, kinerja obyek bakal luwih apik kanthi nambah volume aditif bubuk konduktif, lan sawise titik kasebut, konduktivitas bakal diwiwiti utawa luwih murah.

Layanan teknis & bisnis

Seri agen konduktif & lan anti-statis NOELSON ™, saiki dadi pabrikan pangembangan utama kanthi model lengkap kanggo produk aplikasi lan promosi bubuk konduktif lan bahan ing China lan duwe pengaruh akeh ing njero ruangan lan luar negeri. Kabeh produk sing disedhiyakake duwe kualitas apik lan rega kompetitif. Kajaba produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan, lan logistik kanthi lengkap lan tliti kanggo kabeh klien.

Pengepakan

10-25KGS / Bag utawa 25KGS / Tabung Kertas 14-18MT / 20'FCL Wadah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita