Titanium Dioksida Konduktif

Katrangan singkat:

NOELSON ™ Brand Conductive Titanium Dioxide EC-320 minangka produk senyawa adhedhasar titanium dioksida berkualitas tinggi, diproses liwat perawatan permukaan nggunakake nanoteknologi, minangka seri produk konduktif generasi kaping 2 sing diakoni ing donya.


Detail Produk

Tag produk

Intro produk

NOELSON™ Brand Conductive Titanium Dioxide EC-320 minangka produk senyawa adhedhasar titanium kualitas dhuwurdioksida, pangolahan liwat perawatan lumahing nggunakake nanoteknologi, iku siji donya dikenali 2 generasiseri produk konduktif.Minangka salah siji bahan konduktif fungsional anyar, EC-320 nduweni akeh kaluwihan, kayata:cahya-werna, gampang kanggo buyar, aplikasi sudhut, konduktivitas dhuwur, anticorrosion, inflaming retarding, apik ndhelikakepasukan, etc. Utamane digunakake kanggo sulih kanggo produk impor larang.Kanggo pirang-pirang taun, kita sinau kanthi jero babagan ikilapangan lan entuk kemajuan sing mantep.Kualitas produk kita duwe posisi sing unggul ing China.

jinis produk

NOELSON™ EC-320(C), minangka salah sawijining jinis umum.

Indeks kimia lan fisik

Item Data Teknis
Fitur Apik ing scatter cahya, apik luster, whiteness lan ndhelikake pasukan
Thermo Stabilitas ℃ ≥600-800
Stabilitas Kimia Tahan asam, alkali, lan pelarut organik;Ora ana oksidasi;Inflaming retarding
Ukuran partikel rata-rata (D50) ≤5um
Kapadhetan g/cm3 2.8-3.2
Penyerapan lenga ml/100g 35~45
Kelembapan ≤0.5
PH 4.0~8.0
Resistivitas Ω·cm ≤100

Kinerja produk & aplikasi

EC-320(C) akeh digunakake ing lapisan, plastik, karet, adesif, tinta, kertas khusus, bahan konstruksi, jinis bahan senyawa, serat tekstil, produk elektronik, industri tembikar, lsp.

Titanium Dioxide konduktif bisa digawe kanggo produk antistatik sing konduktif putih utawa warna cahya liyane.Utamane ditrapake kanggo produk konduktif lan antistatik sing nduweni syarat dhuwur kanggo keputihan.Uga bisa digunakake kanggo nggawe produk warna liyane yen ditambahake warna.Amarga area aplikasi materi molekul saya saya akeh lan luwih akeh, wilayah sing mbutuhake perawatan konduktif lan antistatik saya tambah akeh.Dadi seri bubuk konduktif cahya bisa digunakake kanthi akeh.

Kinerja konduktivitas bahan konduktif lan antistatik gumantung marang teknologi pangolahan lan pengisi sing gegandhengan, resin, promotor, pelarut ing rumus, uga dipengaruhi dening kinerja produk sing dilapisi ing sistem lapisan.Umume, yen titanium dioksida konduktif ditambahake nganti 15% ~ 25% (PWC), resistivitas bisa nganti 105~106Ω•cm.

Bedane antarane titanium dioksida konduktif lan bubuk mika konduktif: Luwih apik yen bubuk mika konduktif flaky digunakake ing sistem lapisan lan tinta.Kosok baline, luwih apik yen titanium dioksida konduktif bunder utawa acicular digunakake ing sistem karet lan plastik.Bener, beda bentuk lan ukuran campuran bubuk konduktif sing digunakake bisa entuk kinerja konduktivitas sing luwih apik.Contone, rasio antarane bubuk mika konduktif lan titanium dioksida konduktif: 4: 1 ~ 10: 1.Status ngisi bisa langsung mengaruhi kinerja konduktivitas, ngisi ora teratur duwe pengaruh sing luwih apik tinimbang ngisi kanthi rutin, bisa diterangake kanthi ngubungi area.Campuran bubuk paduan konduktif lan bubuk mika konduktif bakal ningkatake kinerja konduktif listrik nalika nggawe lapisan lantai antistatik, lan nyuda biaya akeh.Campuran bunder lan acicular sing digunakake bisa ngganti status ngisi bubuk konduktif, luwih akeh bentuk kontak sing diraih: flake karo flake, flake karo titik, lan titik karo titik, saéngga kinerja konduktivitas listrik apik.

  Ing ngisor nilai kritis, kinerja obyek bakal nambah kanthi nambah volume aditif bubuk konduktif, lan sawise titik kasebut, konduktivitas bakal mulai tingkat utawa luwih murah.

Layanan teknis lan bisnis

Seri agen konduktif & anti-statis merek NOELSON™, saiki dadi produsen pangembangan utama kanthi model lengkap kanggo aplikasi lan promosi produk bubuk lan bahan konduktif ing China lan nduwe pengaruh akeh ing njero lan luar negeri.Kabeh produk sing disedhiyakake duwe kualitas apik lan rega sing kompetitif.Saliyane produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan lan logistik sing lengkap lan lengkap kanggo kabeh klien.

Packing

10-25KGS / Bag utawa 25KGS / Paper Tube 14-18MT / 20'FCL Container.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita