Micaceous Iron Oksida

Katrangan singkat:

Micaceous Iron Oxide minangka pigmen anti korosif sing unik lan apik banget kanggo lapisan industri lan aplikasi liyane.


Detail Produk

Tag produk

intro produk

Micaceous wesi oksida (MIO) wis diproses lan produksi dening kualitas dhuwur saka wesi alam Mirit, non-beracun, tasteless, loro banget anticorrosive property, uga karo konduktivitas apik lan konduktivitas termal, anticorrosion, nyandhang-resisting, thermo-stabil, adhesion kuwat, biaya. efektif;diwenehi struktur flake unik lan kinerja biaya sing luwih dhuwur, MIO saiki pigmen antirust paling pinunjul lan medium anticorrosive ing lapisan anticorrosion industri.Kanggo sawetara wektu, MIO digunakake digunakake ing sistem kemul anticorrosion dhuwur, koordinasi karo resin epoxy kualitas dhuwur, urip layanan nutupi bisa tekan ndhuwur 15 taun dawa, minangka bagéan paling penting saka sistem formulasi lapisan anticorrosion intermational.Saiki, kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk sing bisa ditrapake ing macem-macem lapangan aplikasi.

jinis produk

NOELSON™ MIO Grey: A160M/A-250M/A-320M/A-400M/A-500M / A-600M/A-800M

MIOX SF/AS/SG/DB

MIOX GEO-16/GEO-25/GEO-32/GEO-40/GEO-50/GEO-LF

NOELSON™ MIO Abang: B-400M/B-500M

Indeks kimia lan fisik

Item

Indeks

Indeks

Jeneng produk

Micaceous Iron Oksida Grey

Micaceous Iron Oksida Abang

Watak

Werna abu-abu ireng kanthi luster metalik

Wêdakakêna coklat abang kanthi luster metalik

Fe2O3% min

85-90

50-70

Gravitasi spesifik g/cm3

4.3-4.9

4.3-4.9

Kelembapan % maks

1.0

1.5

Banyu larut ing banyu % maks

0.1

0.3

panyerepan lenga

9-18

9-19

PH

6-9

5.5-8.5

Kinerja produk & aplikasi

Micaceous iron oxide (MIO) utamané cocok kanggo sistem lapisan anticorrosion dhuwur awet, minangka nggunakake cat penengah saka epoxy micaceous wesi oksida.

Kanggo jinis lapisan industri anticorrosive liyane.

Uga bisa digunakake ing bahan Magnetik, industri kaca, lapangan pigmen mutiara etc.

standar kinerja Product: China GB6755-88, USA ASTM D5532, International IS010601, Jerman T1918 300, UK 3981 lan Noelson NS-Q / MI0X1998 standar.

Layanan teknis lan bisnis

NOELSON ™ saka produk seri oksida wesi micaceous, pilihan pangolahan bijih mentah berkualitas tinggi ing China, kualitas produk lan kontrol kualitas dadi kepala ing posisi utama ing industri, wis entuk sertifikasi REACH EU lan nomer lembaga internasional sing disertifikasi, yaiku paling awal lan volume paling gedhe ngekspor produk bermerek ing daratan China.Saliyane produk sing diwenehake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan lan logistik sing lengkap lan lengkap kanggo kabeh klien.NOELSONTMmerek MIO, tansah dadi simbol kualitas paling apik lan layanan paling apik ing industri.

Packing

25kgs / tas, 500kgs / tas utawa 1ton / tas, 18-22MT / 20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita