Oksida Wesi Micaceous

Katrangan singkat:

Oksida Wesi Micaceous unik lan pigmen anti karat kanggo lapisan industri lan aplikasi liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Intro produk

Oksida wesi Micaceous (MIO) diproses lan diprodhuksi kanthi sekilas wesi alami bermutu, ora beracun, tanpa rasa, kalorone uga nduweni sifat antisorrosif sing apik, uga konduktivitas lan konduktivitas termal, anticorrosion, tahan nganggo, thermo-stabilit, adhesi kuat efektif; diwenehi struktur serpihan unik lan kinerja biaya sing luwih dhuwur, saiki MIO minangka pigmen antirust lan medium anticorrosive paling apik ing lapisan anticorrosion industri. Suwe-suwe, MIO digunakake kanthi akeh ing sistem pelapisan anticorrosion tahan lama, koordinasi karo resin epoksi berkualitas tinggi, umur layanan nutupi bisa nganti 15 taun suwene, minangka bagean utama saka sistem formulasi anticorrosion intermasional. Saiki, kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk sing bisa ditrapake ing macem-macem bidang aplikasi.

Jinis produk

NOELSON ™ MIO Grey : A160M / A-250M / A-320M / A-400M / A-500M / A-600M / A-800M

                                           MIOX SF / AS / SG / DB

                                           MIOX GEO-16 / GEO-25 / GEO-32 / GEO-40 / GEO-50 / GEO-LF

NOELSON ™ MIO Abang : B-400M / B-500M

Indeks kimia & fisik

Barang

Indeks

Indeks

Jeneng Produk

Grease Oksida Wesi Micaceous

Oksida Wesi Micaceous Red

Watake

Abu-abu ireng kanthi kilau logam

Wêdakakêna coklat abang kanthi kilap logam

Fe2O3% min

85-90

50-70

Gravitasi spesifik g / cm3

4.3-4.9

4.3-4.9

Kelembapan% maks

1.0

1.5

Banyu larut ing banyu% maks

0,1

0,3

Penyerapan minyak

9-18

9-19

PH

6-9

5.5-8.5

Kinerja & aplikasi produk

Oksida wesi mikaceous (MIO) cocog banget kanggo sistem pelapisan anticorrosion tahan lama, minangka nggunakake cat penengah oksida wesi epoksi micaceous.

Kanggo jinis lapisan industri anticorrosive liyane.

Uga bisa digunakake ing bahan magnetik, industri kaca, lapangan pigmen mutiara lsp.

Standar kinerja produk: China GB6755-88, USA ASTM D5532, International IS010601, Jerman T1918 300, UK 3981 lan Noelson NS-Q / MI0X1998 standar.

Layanan teknis & bisnis

NOELSON ™ produk seri zat besi oksida micaceous, pilihan pangolahan bijih mentah berkualitas tinggi ing China, kualitas produk lan kontrol kualitas dadi posisi utama ing industri kasebut, wis entuk sertifikasi EU REACH lan institusi internasional sing disertifikasi volume paling wiwitan lan paling gedhe kanggo ngekspor produk merek ing daratan China. Kejabi produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan, lan logistik kanthi lengkap lan tliti kanggo kabeh klien. NOELSONTM merek MIO, mesthi dadi simbol kualitas paling apik lan layanan paling apik ing industri.

Pengepakan

25kgs / tas, 500kgs / tas utawa 1ton / tas, 18-22MT / 20'FCL.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita