Fosfor Seng Kromat

Katrangan singkat:

Fosfor seng kromat minangka pigmen bubuk kuning, minangka gabungan fosfat lan kromat karo seng fosfat lan seng kromat.


Detail Produk

Tag produk

Intro produk

Fosfor seng kromat minangka pigmen bubuk kuning, minangka gabungan fosfat lan kromat karo seng fosfat lan seng kromat.Ion fosfat gratis lan ion kromat passivate lan cross-link kanggo mbentuk komplèks, kang muter peran shielding lan pangayoman.Fosfor seng kromat nduweni resistance suhu dhuwur banget, teyeng lan resistance karat.

Model

Noelson™ P-300M/P-600M/P-800M/P-1200M/P-2000M/P-3000M.Kustomisasi kasedhiya nalika takon.

Sifat Kimia & Fisik

Item Indeks
Penampilan Bubuk kuning pucat
Nilai panyerepan lenga g/100g 15+5
Kelembapan ≤ 1.0
Sieve ampas 45um % ≤ 0.5
PH 7-10

Aplikasi

Utamane digunakake ing lapisan coil.Bisa ngganti seng fosfat, aluminium tripolyphosphate, seng chrome kuning lan pigmen anticorrosive liyane ing jumlah witjaksono kanggo nyiyapake macem-macem lapisan anticorrosive industri lan lapisan khusus tahan suhu dhuwur.Wektu resistance semprotan uyah bisa tekan 400-600 jam, lan resistance suhu bisa tekan 600-800 derajat.Bisa digunakake kanthi wiyar ing lapangan pelapis kompartemen lokomotif mobil lan sepur, lapisan sasis mesin lan lapisan tahan api.NS-Q/PCZ-2006 standar tundhuk.

Kemasan

25 kg/bag, 18-20 ton/20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita