Senyawa Ferro TitaniumI Abang

Katrangan singkat:

Pigura antirust sing ramah lingkungan, minangka produk ideal saka subsitusional timah abang tradisional timbal.


Detail Produk

Tag Produk

Intro produk

Pigmen antirust khusus MF-656R, uga diarani senyawa abang senyawa, riset lan pangembangan Noelsonchem paling awal lan mbuwang produk pigmen antirust khusus ing pasar domestik. Produk kanthi titanium wesi komposit lan pigmen antirust khusus liyane minangka subjek utama, campuran karo aditif fungsional liyane, bisa ngganti bagean utawa total timbal abang tradisional, rega paling kompetitif, produk kanthi kinerja tahan kabut uyah, kuwat nutupi kekuwatan, dispersi sing apik, lan indeks ing level industri sing dhuwur. Produk wis akeh digunakake dening para pelanggan ing njero negeri lan jaban rangkah, minangka produk periode paling anyar ing babagan lapisan industri, muji lan nampa ing pasar.

Jinis produk

NOELSONTM MF-656R

Indeks kimia & fisik

Barang

Indeks

Ferrotitanium senyawa & konten pigmen antirust khusus ≥

95

TiO2 % ≥

1-2

Sisa residu (325-600mesh)% ≤

1.0

Kapadhetan g / cm3

3.0-4.0

Nilai penyerapan minyak g / 100g≤ (Produk fineness sing beda-beda duwe panyerepan minyak sing beda)

10-18

nutupi kekuwatan (cet) g / cm2

140-180 (miturut sarat pelanggan, nyedhiyakake sing luwih dhuwur

Larut banyu% ≤

1.0

perkara sing ora stabil (1059C)%

1.0

PH

7-9

Kelembapan% ≤

≤1.0

Kinerja & aplikasi produk

Produk sing ora beracun, tanpa ambu, sawise perawatan lumahing khusus, ora mung nduweni sifat anticorrosion sing apik banget, uga ora duwe racun lan ora mbebayani, karakteristik sing ditanggepi kanthi apik, kanthi efektif ngatasi dispersi timbal abang tradisional lan kelemahan sedimen sing gampang.

Amarga produksi teknologi pangolahan bubuk superfine dadi lengkap lan introduksi teknologi nano, lan nyuda pigmen logam abot, nggawe cat timbal abang dadi proteksi lingkungan pangembangan arah keracunan sing kurang, bisa disiapake saka macem-macem sistem cat anticorrosion antirust.

Standar kinerja produk: standar NS-Q / MF-656R2005.

Layanan teknis & bisnis

Produk seri timbal abang senyawa merek NOELSON ™, kualitas apik banget, kontrol ukuran partikel kanthi spesifikasi, keseragaman chrominance, rega paling kompetitif. Kejabi produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan, lan logistik kanthi lengkap lan tliti kanggo kabeh klien. NOELSONTM bubuk bubuk merek lan produk pigmen khusus, mesthi dadi simbol kualitas paling apik lan layanan paling apik ing industri.

Pengepakan

20-25kgs / tas utawa 1ton / tas, 18-20tons / 20'FCL.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita