Senyawa Ferro TitaniumI Red

Katrangan singkat:

Pigmen antirust sing ramah lingkungan, produk sing cocog kanggo substitusi timbal abang tradisional sing dipimpin.


Detail Produk

Tag produk

Intro produk

MF-656R pigmen antirust khusus, uga disebut timbal abang senyawa, riset lan pangembangan Noelsonchem ing wiwitan lan uncalan menyang pasar domestik produk pigmen antirust khusus.Produk karo titanium wesi komposit lan pigmen antirust khusus liyane minangka subyek utama, campuran karo aditif fungsi liyane njaluk bebarengan, bisa sulih kanggo bagean utawa total timbal abang tradisional, rega paling daya saing, produk karo kinerja apik saka resistance kabut uyah, kuwat. nutupi daya, sawur apik, lan indeks ing tingkat dhuwur saka industri.Produk wis akeh digunakake dening paling pelanggan ing domestik lan jaban rangkah, minangka produk periode Newest ing lapangan kemul industri, memuji lan nampa ing pasar.

jinis produk

NOELSONTM MF-656R

Indeks kimia lan fisik

Item

Indeks

Senyawa ferrotitanium & kandungan pigmen antirust khusus ≥

95

TiO2 % ≥

1-2

Sieve ampas (325-600mesh) %≤

1.0

Kapadhetan g/cm3

3.0-4.0

Nilai panyerepan lenga g/100g≤ (Produk kehalusan sing beda duwe panyerepan minyak sing beda)

10-18

daya tutup (cat) g/cm2

140-180 (miturut kabutuhan pelanggan, nyedhiyakake luwih dhuwur

Banyu larut % ≤

1.0

materi molah malih (1059C) %≤

1.0

PH

7-9

Kelembapan% ≤

≤1.0

Kinerja produk & aplikasi

Non-beracun, mambu, prodhuk sawise perawatan lumahing khusus, iku ora mung duwe property anticorrosion apik banget, uga duwe non-beracun lan ora mbebayani, karakteristik dilereni soko tugas, èfèktif ngatasi sawur miskin saka timbal abang tradisional, lan kekirangan sedimentary gampang.

Amarga produksi teknologi pangolahan wêdakakêna superfine dadi rampung lan introduksi saka teknologi nano, lan ngurangi isi heavy metal pigmen, nggawe Paint timbal abang dadi kanggo pangayoman lingkungan kurang pembangunan arah keracunan, bisa disiapake saka macem-macem sistem cat antirust anticorrosion.

Standar kinerja produk: standar NS-Q/MF-656R2005.

Layanan teknis lan bisnis

Produk seri timbal abang merek NOELSON™, kualitas apik banget, kontrol ukuran partikel ing spesifikasi, keseragaman kromo, rega paling kompetitif.Saliyane produk sing diwenehake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan lan logistik sing lengkap lan lengkap kanggo kabeh klien.NOELSONTM wêdakakêna merek apik lan produk pigmen khusus, tansah dadi simbol kualitas paling apik lan layanan paling apik ing industri.

Packing

20-25kgs / tas utawa 1ton / tas, 18-20tons / 20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita