Microspheres Kaca Padat

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Intro produk

Jinis produk

NOELSONTM 

Indeks kimia & fisik

Kinerja & aplikasi produk




Layanan teknis & bisnis

Saiki kita dadi pemasok Oksida wesi transparan, produk kita wis ditampa lan disetujoni dening akeh perusahaan internasional. Kejabi produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan, lan logistik kanthi lengkap lan tliti kanggo kabeh klien.

Pengepakan

25kgs / tas utawa 1ton / tas, 18 ton / 20'FCL.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita