Mikrosfer Kaca Padat

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

intro produk

jinis produk

NOELSONTM 

Indeks kimia lan fisik

Kinerja produk & aplikasi




Layanan teknis lan bisnis

We saiki dadi supplier sakaOksida wesi transparan, produk kita wis ditampa lan disetujoni dening akeh perusahaan internasional.Saliyane produk sing diwenehake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan lan logistik sing lengkap lan lengkap kanggo kabeh klien.

Packing

25kgs / tas utawa 1ton / tas, 18tons / 20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita