Pigmen Anti Korosif Silika Penukar Ion

Katrangan singkat:

NOELSON™ Salt Spray Resistant Additive minangka bahan anticorrosion anyar sing ramah lingkungan - lan ora fosfor sing padha karo Grace's AC5 / C303.


Detail Produk

Tag produk

Intro produk

NOELSON™ Salt Spray Resistant Additive minangka bahan anticorrosion anyar sing ramah lingkungan - lan ora fosfor sing padha karo Grace's AC5 / C303.Beda karo inhibitor karat organik tradisional, kanthi fungsi ndandani dhewe, bisa mbentuk lapisan film protèktif ing permukaan substrat logam, nambah resistensi semprotan uyah lan tahan banyu film, kinerja penghalang sing luwih apik, nanging uga nduweni kinerja aditif rheological tartamtu.Lapisan karo aditif tahan semprotan uyah seri NSC-400 bisa nyukupi standar lan syarat lingkungan sing ketat.

jinis produk

NOELSONTM NSC-400(W) / NSC-400(S).

Indeks kimia lan fisik

Item / Tipe Produk

NSC-400(W)

NSC-400(S)

Penampilan

Tulis bubuk

bubuk kuning pucet

Ukuran partikel rata-rata

≤5μm

≤5μm

Kapadhetan Massal g/cm3

0.35-0.38

0.10-0.13

Kinerja produk & aplikasi

Karakteristik produk lan aplikasi: produk iki beda karo aditif antirust liyane, ing wangun bubuk, gampang digunakake.Umumé, NSC-400 (S) cocok kanggo sistem basis solvent, lan NSC-400 (W) cocok kanggo sistem basis banyu (kanthi tahan banyu long-term luwih).

Aplikasi: NSC-400 utamané cocok kanggo penengah utawa topcoats (karo epoxy seng-sugih primer utawa seng fosfat primer) kanggo nuduhake resistance banyu paling apik lan resistance semprotan uyah.NSC-400 cocok kanggo primer adhedhasar solvent lan banyu basis kanggo gulungan kawat, primer industri umum lan primer kanggo kemul otomotif lan Marine.Nduwe efek anti-karat sing apik kanggo macem-macem substrat logam (baja karbon, baja tahan karat, campuran, lsp).Ketebalan film ≥20μm.NSC-400 utamané cocok kanggo lapisan Marine ing banyu lan lapisan industri digunakake ing lingkungan asor dhuwur (amarga kaluwihan saka tahan banyu long term).

Dosis lan panggunaan sing Disaranake: (1) Sistem adhedhasar banyu: Jumlah tambahan (adhedhasar rumus total): 1-4%;(2) primer adhedhasar solvent: nambah jumlah (ing total formula): 3-7%.

Layanan teknis lan bisnis

Pigmen Anti-Korosif Silika merek NOELSON™,Kanthi karakteristik produk dhewe lan daya saing internasional.Saliyane nyedhiyakake produk, kita uga nyedhiyakake dhukungan teknis sing lengkap.Ing wektu sing padha, luwih mesthekake kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing sampurna lan layanan logistik sing cepet.

Packing

15KGS/TAS,Nyimpen disegel ing panggonan sing kelangan lan garing, lan suhu panyimpenan kira-kira 5-35 ℃.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita