Flake Kaca

Katrangan singkat:

Flake kaca kalebu bahan fungsional sing ramah lingkungan, isi logam abot sing kurang, morfologi lamellar ultrathin putih transparan, ora beracun, ora ana ambu, minangka medium pengawetan paling apik kanggo sistem lapisan pengawetan ing donya.


Detail Produk

Tag produk

intro produk

Glass Flake digunakake kaca alkali (C kaca) utawa boron silicatle kaca (E kaca) minangka bahan baku, nganggo meling menyang lan ndamu karo temperature.The dhuwur kekandelan irisan Kaca flake babagan 5μm, diameteripun ing antarane diameteripun 10-400um alled minuteness irisan diameter. produk, antarane 400- 1000m alled produk diameteripun irisan medium, ageng saka 1000um disebut produk diameteripun irisan gedhe.serpihan kaca merek NOEL SONTM.produk seri, punika Noelson Chemicals introduce saka produksi teknologi majeng internasional ing cepet, kontrol kualitas produk kita banget ketat, iku sawetara supplier flake kaca kang bisa ketemu standar interational ing wilayah Asia-Pasifik.Kabeh wektu, produts kita wis disetujoni dening akeh institusi internasional, uga ditampa dening paling misuwur perusahaan nasional lan multinasional loro ing ngarep lan luar negeri, duwe daya saing kuwat ing pasar domestik lan jaban rangkah.

jinis produk

NOELSONTMF-20M/80M/120M/180M/300M/600M/800M etc.

NOELSONTMNCF-600/NCF-140/NCF-160/NCF-015/NCF-1160/NCF-2260/NCF-2300 lsp.

NOELSONTMPG750M / PG300M / PG100M etc.

Indeks kimia lan fisik

Item

Indeks

Item

Indeks

kekandelan

5±2um

1±3um

Distribusi Ukuran Partikel

20-400 mesh (1700-20 μm)

Partikel sing beda karo model sing beda

Gravitasi spesifik (ditemtokake)

Adv.1.53-2.52

Penampilan

Putih.

Titik nyala

NA

Kekuwatan kompresi / ekstensi (Mpa)

12.35/25

Titik lebur

(Kaca tipe C)

1200 ℃

Titik lebur

(Kaca tipe E)

1350 ℃

Komposisi kimia (Tipe C Glass Flake)

SiO 65-70, CaO 4-11, NaO+K0 9-13

Komposisi kimia (Tipe E Kaca Flake)

SiO 52-56, CaO 20-25, NaO+K0≤0.8

Kinerja produk & aplikasi

  • Proyek desulfurisasi pembangkit listrik tenaga batubara.
  • Cat anti korosi abot.(Peralatan industri berat lepas pantai, minyak lan gas, pertambangan, peralatan kimia lan panyimpenan, pabrik pulp lan akeh lapangan liyane).
  • Lantai epoxy lan lapisan hiasan.
  • Plastik lan karet diowahi lan dikuatake.
  • Pigmen mutiara lan lapangan kosmetik.

Layanan teknis lan bisnis

Kejabi produk sing diwenehake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan lan logisitc sing lengkap lan lengkap kanggo kabeh klien.NOELSONTM merek bubuk mikro lan produk seri pigmen khusus, mesthi dadi simbol kualitas lan layanan paling apik ing industri.

Packing

10,20,25Kg / Bag, 6-20Ton / 20'FCL.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita