Serpihan Kaca

Katrangan singkat:

Serpihan kaca kalebu bahan fungsional sing ramah lingkungan, isi logam abot kurang, morfologi ultrasonik putih putih tanpa racun, tanpa ambu, tanpa bau, minangka media pelestarian paling apik kanggo sistem pelestarian pelestarian ing saindenging jagad.


Detail Produk

Tag Produk

Intro produk

Kaca Flake nggunakake kaca alkali (kaca C) utawa kaca borat silicatle (kaca E) minangka bahan baku, nggunakake lebur lan hawa kanthi suhu dhuwur. Kekandelan irisan gelas Kaca kira-kira 5μm, diameter antara diameter 10-400um diameter irisan minimalitas produk, antarane 400- 1000m produk diameter garis irisan medium, luwih gedhe saka 1000um sing diarani produk diameter irisan gedhe. Serpihan kaca merek NOEL SonTM. produk seri, yaiku Noelson Chemicals ngenalake saka produksi teknologi canggih internasional paling cepet, kontrol kualitas produk kita ketat banget, yaiku sawetara pemasok kaca sing bisa memenuhi standar interasional ing wilayah Asia-Pacfic. Kabeh wektu, produt kami wis disetujoni dening akeh institusi intemasional, uga ditampa dening perusahaan nasional lan multinasional sing paling misuwur ing omah lan ing luar negeri, duwe daya saing sing kuat ing pasar domestik lan luar negeri.

Jinis produk

NOELSONTM F-20M / 80M / 120M / 180M / 300M / 600M / 800M lsp.

NOELSONTM NCF-600 / NCF-140 / NCF-160 / NCF-015 / NCF-1160 / NCF-2260 /NCF-2300 lsp.

NOELSONTMPG750M / PG300M / PG100M lsp.

Indeks kimia & fisik

Barang

Indeks

Barang

Indeks

Kandel

5 ± 2um

1 ± 3um

Distribusi Ukuran Partikel

20-400 bolong (1700-20 μm)

Partikel sing beda karo model sing beda

Gravitasi spesifik (khusus)

Adv. 1,53-2.52

Penampilan

Putih.

Titik lampu kilat

NA

Kekuwatan kompresi / ekstensi (Mpa)

12.35 / 25

Titik lebur

(Kaca jinis C)

1200 ℃

Titik lebur

(Kaca Tipe E)

1350

Komposisi kimia (Serpihan Kaca tipe C)

SiO 65-70, CaO 4-11, NaO + K0 9-13

Komposisi kimia (Serpihan Kaca tipe E)

SiO 52-56, CaO 20-25, NaO + K0≤0.8

Kinerja & aplikasi produk

  • Proyek desulphurization pembangkit listrik tenaga batu bara.
  • Cat anti korosi abot. (Peralatan industri berat ing lepas pantai, minyak lan gas, pertambangan, peralatan kimia lan panyimpenan, pabrik pulp lan akeh lapangan liyane).
  • Lantai epoxy lan lapisan hiasan.
  • Plastik lan karet diowahi lan dikuatake.
  • Kolom pigmen lan kosmetik pearlescent.

Layanan teknis & bisnis

Kejabi produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan lan logisitc kanthi lengkap lan tliti kanggo kabeh klien. NOELSONTM produk bubuk mikro-merek lan seri pigmen khusus, mesthi dadi simbol kualitas paling apik lan layanan paling apik ing industri.

Pengepakan

 10,20,25Kg / Bag, 6-20Ton / 20'FCL.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita