Oksida wesi transparan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Intro produk

Pigmen anorganik.

Transparansi dhuwur.

Formulasi sing ditanggung banyu lan pelarut kasedhiya loro.

Partikel bentuk jarum sing apik banget, dawa jarum <50mn, jembar jarum <10mn lan BET 90-120M2/ g. Dispersibilitas Pigmen sing apik banget.

Suwe-suwe suwe(2 taun).

Jinis produk

NOELSONTM TIO 2100 KUNING / TIO 2101 KUNING / TIO 2102 KUNING

                      TIO 2200 RED / TIO 2202 RED lsp.

Indeks kimia & fisik

Barang & Jinis produk

TIO 2100 KUNING

TIO 2101 KUNING

TIO 2102 KUNING

TIO 2200 RED

TIO 2202 RED

Indeks warna

PY42

PY42

PY42

PR101

PR101

PH

ISO787-9

3-5

6-8

6-8

6-8

6-8

Volume Akeh (1 / kg)

EN ISO787-11

1.3

1.3

1.5

1.5

1.5

Sistem Formulasi

S

S / W

S / W

S

S / W

Kapadhetan (g / cm3)

EN ISO-10

3.6

3.7

3.7

4.0

4.1

Lumahing khusus (m2/ g)

DIN66132

90

95

105

85

100

Penyerapan minyak (g / 100g)

DIN53199

38

42

45

42

48

Stabilitas panas (℃)

160 ℃

160 ℃

160 ℃

300 ℃

300 ℃

Kinerja & aplikasi produk

Miturut laporan analisis saka Pusat Analisis Universitas Zhejiang, isi logam abot ing pigmen Noelson ketemu karo spesifikasi EN71 (1994) -3, pigmen Besi Oksida Transparan Noelson wis disetujoni minangka bahan berkualitas lan ramah lingkungan.

Kanggo nyebarake pigmen, pilih dispersan lan pelarut sing tepat minangka langkah pertama. Alat gunting lan energi sing dhuwur uga dibutuhake.

Kanggo sistem viskositas sing cukup murah, pabrik manik sing ngemot kaca, baja utawa media zirconia luwih disenengi, dene kanggo formulasi viskositas sing cukup dhuwur (kayata pasta utawa konsentrasi pigmen sing penting), perlu loro utawa telu pabrik gulung.

Layanan teknis & bisnis

Saiki kita dadi pemasok Oksida wesi transparan, produk kita wis ditampa lan disetujoni dening akeh perusahaan internasional. Kejabi produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan, lan logistik kanthi lengkap lan tliti kanggo kabeh klien.

Pengepakan

25kgs / tas utawa 1ton / tas, 18 ton / 20'FCL.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita