Oksida wesi transparan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

intro produk

Pigmen anorganik.

Transparansi dhuwur.

Formulasi sing ditanggung banyu lan pelarut kasedhiya.

Partikel bentuk jarum sing apik banget, dawa jarum <50mn, ambane jarum <10mn lan BET 90-120M2/ g.Dispersibilitas Pigmen sing apik banget.

Wektu dhewe(2 taun).

jinis produk

NOELSONTMTIO 2100 KUNING / TIO 2101 KUNING / TIO 2102 KUNING

TIO 2200 RED / TIO 2202 RED lsp.

Indeks kimia lan fisik

Item & Tipe Produk

TIO 2100 KUNING

TIO 2101 KUNING

TIO 2102 KUNING

TIO 2200 RED

TIO 2202 RED

Indeks warna

PY42

PY42

PY42

PR101

PR101

PH

ISO787-9

3-5

6-8

6-8

6-8

6-8

Volume Massal (1/kg)

EN ISO787-11

1.3

1.3

1.5

1.5

1.5

Sistem Formulasi

S

S/W

S/W

S

S/W

Kapadhetan (g/cm3)

EN ISO-10

3.6

3.7

3.7

4.0

4.1

permukaan spesifik (m2/g)

DIN66132

90

95

105

85

100

Penyerapan lenga (g/100g)

DIN53199

38

42

45

42

48

Stabilitas panas (℃)

160 ℃

160 ℃

160 ℃

300 ℃

300 ℃

Kinerja produk & aplikasi

Miturut laporan analisis saka Zhejiang University Analysis Center, isi logam abot saka pigmen Noelson meets EN71(1994) -3 specification, Noelson Transparent Iron Oksida pigmen wis disetujoni minangka kualitas dhuwur lan bahan ramah lingkungan.

Kanggo mbubarake pigmen kanthi lengkap, milih dispersant lan pelarut sing tepat minangka langkah pisanan.Tingkat dhuwur saka peralatan nyukur lan energi uga dibutuhake.

Kanggo sistem viskositas sing relatif kurang, pabrik manik sing ngemot media kaca, baja utawa zirkonia luwih disenengi,formulasi viskositas relatif dhuwur (eg pastes utawa Highly pigmen concentrates), loro utawa telung pabrik muter perlu.

Layanan teknis lan bisnis

We saiki dadi supplier sakaOksida wesi transparan, produk kita wis ditampa lan disetujoni dening akeh perusahaan internasional.Saliyane produk sing diwenehake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan lan logistik sing lengkap lan lengkap kanggo kabeh klien.

Packing

25kgs / tas utawa 1ton / tas, 18tons / 20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita