Seng Phosphomolybdate

Katrangan singkat:

Seng phosphomolybdate nyedhiyakake dispersibilitas sing apik, kemampuan adaptasi sing amba kanggo bahan dasar, adhesi cat sing kuat, lan kinerja anti-karat sing apik.


Detail Produk

Tag produk

Intro produk

Seng phosphomolybdate minangka jinis anyar pigmen anti-karat kanthi efisiensi dhuwur lan ramah lingkungan.Iki minangka pigmen anti korosi komposit seng fosfat lan molibdat.Lumahing diobati sacara organik kanggo nambah kompatibilitas karo resin.Cocog kanggo lapisan anti-karat lapisan tipis (banyu, lenga) lan lapisan anti-karat adhedhasar banyu kanthi kinerja dhuwur, lapisan kumparan.Seng phosphomolybdate ora ngemot logam abot, kayata timbal, kromium, merkuri, lan produk kasebut nyukupi syarat Petunjuk Rohs EU.Amarga isi sing dhuwur lan area permukaan spesifik sing dhuwur.Seng phosphomolybdate bisa ngganti produk sing padha, kayata Nubirox 106 lan Heubach ZMP.

Model

Noelson™ ZMP/ZPM

Sifat Kimia & Fisik

Item / Model 
Seng PhosphomolybdateZMP/ZPM       
Seng minangka Zn% 53.5-65.5(A)/60-66(B)
Penampilan Bubuk Putih
Molibdat% 1.2-2.2
Kapadhetan g / cm3 3.0-3.6
Penyerapan lenga 12-30
PH 6-8
Sieve Sisa 45um%  0.5
Kelembapan ≤ 2.0

Aplikasi

Seng phosphomolybdate minangka pigmen anti-karat fungsional sing efisien, utamane digunakake ing anti-karat, anti-karat, lapisan coil lan lapisan liyane kanggo nambah semprotan uyah lan tahan korosi saka lapisan kasebut.Produk kasebut nduweni efek anti-karat tartamtu ing permukaan logam kayata baja, wesi, aluminium, magnesium lan wesi.Utamane digunakake ing lapisan anti-karat adhedhasar banyu lan pelarut.Nalika ditrapake ing lapisan adhedhasar banyu, dianjurake kanggo nyetel pH sistem dadi lemah alkalin.Ing kahanan normal, nalika digunakake ing cat, grinding kudu rampung.Jumlah tambahan sing disaranake ing rumus yaiku 5% -8%.Amarga sistem produk sing beda-beda lan lingkungan panggunaan saben pelanggan, dianjurake kanggo nganakake tes conto sadurunge nggunakake produk kanggo nemtokake manawa rumus produk bisa nyukupi syarat sing dikarepake.

Kemasan

25 kgs / tas utawa 1 ton / tas, 18-20 ton / 20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita