Konduktif Mika bubuk

Katrangan singkat:

Werna abu-abu cahya, ditrapake kanggo kabeh jinis lapisan konduktif.


Detail Produk

Tag produk

Intro produk

Bubuk Mika Konduktif merek NOELSON ™, minangka salah sawijining riset lan pangembangan domestik paling awalproduksi seri bubuk konduktif, produk kanthi teknologi canggih, kualitas apik, model lengkap.Kabeh, BModel minangka jinis khusus, ngadopsi bahan asli impor kanggo diproses lan diprodhuksi, sing ana ing wangun supernggoleki.Karakter ing ngisor iki sing luar biasa:
1. Gravitasi spesifik cahya, perawatan permukaan sing apik: kanggo nyuda volume unit sing dibutuhake kanggo nambah persentase, nambahkinerja suspensi produk, ora gampang sedimentasi, luwih cenderung nyebar.
2. Kinerja konduktif luar biasa: produk kanggo struktur lamellar, area lumahing spesifik sing gedhe, ing resin kanggosawur lan kontak bebarengan, luwih apik tinimbang produk liyane sing padha.
3. Kinerja kimia stabil: ing tampilan produk kita ing pilihan saka bahan baku lan teknologi produkpengalaman unik, nggawe produk kita wis resistance karat banget, utamané cocok kanggo nggunakakelapisan anti karat.
4. Wide orane katrangan saka aplikasi: digunakake kanggo kemul anti-statis lan konduktif, kalebu tank panyimpenan, nutupi lantai.
5. Werna cahya: kanggo karo pigmen liyane pipis nggunakake, gampang kanggo nggawe syarat werna beda saka lapisan.
6. Kejabi EC-300 (B), kita uga duwe EC-300 (C) jinis umum, EC-300 (S) kang kurang panyerepan lenga lan etc.produk.

jinis produk

NOELSON™ EC-300(B)

Indeks kimia lan fisik

Item Data Teknis
Stabilitas kimia Tahan asam, pelarut alkali lan organik, ora ngoksidasi
tahan panas ≥400 ℃ (ing ngisor stabilitas 800 ℃, tahan api)
Bentuk partikel Lamellar
Ukuran partikel D90≤ 40μm
Kapadhetan akeh kg / m3 280-360
Penyerapan lenga g/100g 30-40
warna Werna abu-abu
Resistivitas bubuk 140-160 Ω·cm

Kinerja produk & aplikasi

► Bidang aplikasi: Bubuk Mika konduktif minangka salah sawijining jinis produk sing digunakake kanggo antistatik sing ditrapake kanggo kabeh jinis lapisan antistatik, karet, plastik, pengikat lan lapangan liyane.Uga, bisa njaga efek antistatik permanen.

Tombol Operasi: seri produk konduktif merek NOELSON ™ bisa gampang dibubarake ing resin, kita uga menehi saran nggunakake cara ing ngisor iki kanggo nambah efek dispersi: a.nambah kacepetan nyampur;b.nambah dispersant, nambah bubuk konduktif lan karemenan polimer organik antarane;c.nalika nggunakake campuran werna lan traditinal, kudu dadi bahan werna tradisional roto-roto buyar sawise mecah nambah wêdakakêna konduktif karo aduk;d.nyaranake nggunakake rong roll lan telung roll grinding, grinding fineness kudu luwih gedhe tinimbang wêdakakêna ukuran partikel rata-rata 20um, ora bisa nggunakake pabrik werni, mecah wedhi, etc.

Layanan teknis lan bisnis

Produk bubuk konduktif merek NOELSON ™, saiki minangka bubuk konduktif model paling lengkap lan pemasok bahan ing domestik, duwe pengaruh gedhe ing pasar domestik lan manca.Produk sing kasedhiya kanthi kualitas apik, kontrol ukuran partikel ing standar, rega kompetitif.Saliyane produk sing diwenehake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan lan logistik sing lengkap lan lengkap kanggo kabeh klien.

Packing

10kgs / kothak utawa 25kgs / drum, 14-18MT / 20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita