Powder Konduktif Mica

Katrangan singkat:

Werna abu-abu terang, ditrapake kanggo kabeh jinis lapisan konduktif.


Detail Produk

Tag Produk

Intro produk

Powder Konduktif Mica konduktif NOELSON ™, minangka salah sawijining riset domestik paling awal lan pangembangan produksi seri bubuk konduktif, produk kanthi teknologi canggih, kualitas apik, model lengkap. Kabeh, B Model minangka jinis khusus, nggunakake bahan asli impor kanggo proses lan produksi, sing awujud super ora apa-apa Karakter ing ngisor iki luar biasa:
1. Gravitasi spesifik cahya, perawatan permukaan sing apik: kanggo nyuda volume unit sing dibutuhake kanggo nambah persentase, nambah kinerja penundaan produk, ora gampang endapan, luwih cenderung bubar.
2. Kinerja konduktif luar biasa: produk kanggo struktur lamellar, area permukaan spesifik sing gedhe, ing resin nganti dispersi lan kontak bebarengan, luwih apik tinimbang produk liyane sing padha.
3. Kinerja kimia stabil: amarga produk kita milih bahan baku lan teknologi produk pengalaman unik, nggawe produk duwe resistensi korosi sing apik banget, utamane cocog kanggo panggunaan lapisan anti korosi.
4. Lingkup aplikasi sing wiyar: digunakake kanggo lapisan anti-statis lan konduktif, kalebu tank panyimpenan, lapisan lantai.
5. Lampu warna: kanggo nggunakake campuran pigmen liyane, gampang digawe macem-macem syarat lapisan.
6. Kajaba EC-300 (B), kita uga duwe tipe umum EC-300 (C), EC-300 (S) yaiku penyerapan minyak sithik lan liya-liyane. produk

Jinis produk

NOELSON ™ EC-300 (B)

Indeks kimia & fisik

Barang Data Teknis
Stabilitas kimia Nolak asam, pelarut alkali lan organik, ora ana oksidasi
Tahan panas ≥400 ℃ (ngisor stabilitas 800,, tahan api)
Wangun partikel Lamellar
Ukuran partikel D90≤ 40μm
Kapadhetan akeh kg / m3 280-360
Penyerapan minyak g / 100g 30-40
Werna Abu-abu enom
Resistivitas bubuk 140-160 Ω · cm

Kinerja & aplikasi produk

► Bidang aplikasi : Powder konduktif Mica minangka salah sawijining jinis produk sing digunakake kanggo antistatik sing ditrapake kanggo kabeh jinis lapisan antistatik, karet, plastik, pengikat lan lapangan liyane. Uga, bisa njaga efek antistatik permanen.

Kunci Operasi : Seri produk konduktif merek NOELSON ™ bisa gampang dibuyarake ing resin, uga saranake nggunakake cara ing ngisor iki kanggo nambah efek dispersi: a. nambah kacepetan nyampur; b. nambah dispersant, nambah bubuk konduktif lan afinitas polimer organik ing antarane; c. nalika nggunakake lan campuran warna traditinal, mesthine kudu dadi bahan warna tradisional kanthi rata sawise digiling, tambahake bubuk konduktif kanthi aduk; d. saranake nggunakake rong gilingan lan telung gilingan, grinding fineness kudu luwih gedhe tinimbang rata-rata bubuk ukuran partikel 20um, ora bisa nggunakake pabrik bola, wedhi wedhi, lsp.

Layanan teknis & bisnis

Produk bubuk konduktif merek NOELSON ™, saiki dadi pemasok bubuk konduktif lan bahan paling lengkap ing domestik, duweni pengaruh gedhe ing pasar domestik lan manca. Produk sing disedhiyakake kanthi kualitas apik, kontrol ukuran partikel standar, rega kompetitif. Kejabi produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan, lan logistik kanthi lengkap lan tliti kanggo kabeh klien.

Pengepakan

10kgs / box utawa 25kgs / drum, 14-18MT / 20'FCL.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita