Fosfat Seng

Katrangan singkat:

Seng Fosfat minangka pigmen anti-karat putih sing ora beracun, minangka generasi anyar efek anti-korosi pigmen antirust sing ora duwe polusi, bisa kanthi efektif ngganti zat beracun kayata timah, kromium, pigmen antirust tradisional,


Detail Produk

Tag Produk

Intro produk

Seng Fosfat minangka pigmen anti-karat putih sing ora beracun, minangka generasi anyar efek anti-korosi pigmen antirust non-polusi avirulensi, bisa kanthi efektif ngganti zat beracun kayata timah, kromium, pigmen antirust tradisional, yaiku varietas anyar piguna antirust ing industri lapisan. Digunakake akeh ing lapisan industri anti korosi, lapisan koil, umume digunakake kanggo alkyd, epoxy, karet klorin lan jinis sistem pelarut cat anticorrosion industri liyane, uga digunakake ing sistem banyu, utawa digunakake kanggo nyintesis lapisan bahan polimer tahan api. Saliyane nyedhiyakake produk universal, kita isih bisa nawakake konten sing dhuwur lan jinis logam abot sing paling alus lan paling murah (isi logam abot sing cocog karo standar Eropa lan Amerika Serikat), macem-macem jinis produk fosfat seng.

Jinis produk

ZP 409-1 (Tipe umum), ZP 409-2 (Tipe isi dhuwur), ZP 409-3 (Tipe logam abot asor), ZP 409-4 (Tipe superfine), fosfat seng kanggo banyu adhedhasar: ZP 409-1 ( W), ZP 409-3 (W), uga bisa dadi kustomisasi.

Indeks kimia & fisik

Barang & Jinis produk Fosfat seng ZP 409 Seng fosfat ZP 409-1 Fosfat seng ZP 409-2 Seng fosfat ZP 409-3 Seng fosfat kanggo banyu adhedhasar

ZP 409-1 (W)

Seng minangka Zn%

25-30 45-50 50-52 45-50 45-50

Penampilan

Bubuk putih

Bubuk putih Bubuk putih Bubuk putih Bubuk putih
Sisa residu 45um% ≤  

0,5

 

0,5

 

0,5

 

0,5

 

0,5

105 ℃% molah malih

1.0 1.0 1.0 1.0 1.0
Nilai penyerapan minyak g / 100g 30 + 10 25+5 35 + 5 20 + 5 20-35
PH 6-8 6-8 6-8 6-8 7-9

Kapadhetan g / cm3

3.0-3.6 3.0-3.6 3.0-3.6 3.0-3.6 3.0-3.6
Kerugian pengapian 600 ℃% 6.5 ~ 13.0 6.5 ~ 13.0 6.5 ~ 13.0 6.5 ~ 13.0 6.5-13.0

Kelembapan ≤

2.0 2.0 2.0 2.0 2.0
Kandhungan logam abot

Ketemu RoHS

Kurang Kurang Kurang Kurang

Kinerja & aplikasi produk

Seng fosfat ing ion ferric duwe kemampuan kondensasi sing kuwat.

ROOT ion fosfat seng lan reaksi anoda zat besi, bisa dibentuk dadi zat besi fosfat minangka awak utama film protèktif sing kuwat, membran pemurnian padhet iki ora larut ing banyu, atose dhuwur, adhesi sing apik nuduhake sifat anti-korosif sing apik banget. Amarga seng fosfat duwe kegiyatan sing apik banget, gen kanthi akeh ion logam bisa dadi kompleks transaminasi, mula duweni efek tahan karat sing apik.

Digawe saka dispensing karo lapisan fosfat seng duwe resistensi teyeng banget lan tahan banyu sing digunakake kanggo macem-macem persiapan lapisan pengikat kanggo macem-macem tahan banyu, asam, kayata lapisan anti-korosi: cat epoxy, cat asam propilena, cat kandel lan cat resin larut digunakake ing kapal, otomotif, mesin industri, logam ringan, peralatan rumah tangga lan wadhah logam nggunakake kontainer saka cat antirust.

Standar kinerja produk: standar China BS 5193-1991 lan Noelson NS-Q / ZP-2004.

Layanan teknis & bisnis

Saiki kita dadi pemasok produk fosfat sing paling penting, produk kita wis ditampa lan disetujoni dening akeh perusahaan internasional. Kejabi produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan, lan logistik kanthi lengkap lan tliti kanggo kabeh klien.

Pengepakan

25kgs / tas utawa 1ton / tas, 18-20tons / 20'FCL.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk