Seng Fosfat

Katrangan singkat:

Seng Fosfat minangka pigmen anti-karat non-beracun putih, minangka generasi anyar efek anti-karat sing apik banget, pigmen antirust avirulensi non-polusi, kanthi efektif bisa ngganti bahan beracun kayata timbal, kromium, pigmen antirust tradisional,


Detail Produk

Tag produk

intro produk

Seng Fosfat punika pigmen anti-karat non-beracun putih, punika generasi anyar saka efek anti-karat banget antirust pigmen non-polusi avirulence, iku bisa èfèktif sulih ngemot bahan kimia beracun kayata timbal, kromium, pigmen antirust tradisional, punika pigmen antirust becik varieties anyar ing industri nutupi.Digunakake sacara wiyar ing lapisan industri anti-karat, lapisan kumparan, utamane digunakake kanggo alkyd, epoxy, karet klorinasi lan jinis sistem pelarut cat anticorrosion industri, uga digunakake ing sistem banyu, utawa digunakake kanggo sintesis lapisan bahan polimer tahan api.Kejabi nyediakake produk universal, kita isih bisa kurban isi dhuwur lan superfine lan ultra-low jinis heavy metal (isi logam abot salaras karo Uni Eropa lan Amerika Serikat standar related), macem-macem jinis produk seng fosfat.

jinis produk

ZP 409-1 (Tipe Umum), ZP 409-2 (Tipe konten dhuwur), ZP 409-3 (Tipe logam abot sing sithik), ZP 409-4 (Tipe Superfine), Seng fosfat kanggo Banyu adhedhasar: ZP 409-1( W), ZP 409-3 (W), uga bisa kustomisasi.

Indeks kimia lan fisik

Item & Tipe Produk Seng fosfat ZP 409 Seng fosfat ZP 409-1 Seng fosfat ZP 409-2 Seng fosfat ZP 409-3 Seng fosfat kanggo banyu adhedhasar

ZP 409-1(W)

Seng minangka Zn%

25-30 45-50 50-52 45-50 45-50

Penampilan

Wêdakakêna putih

Wêdakakêna putih Wêdakakêna putih Wêdakakêna putih Wêdakakêna putih
Sieve ampas 45um % ≤  

0.5

 

0.5

 

0.5

 

0.5

 

0.5

105 ℃ Volatile%

1.0 1.0 1.0 1.0 1.0
Nilai panyerepan lenga g/100g 30+10 25+5 35+5 20+5 20-35
PH 6-8 6-8 6-8 6-8 7-9

Kapadhetan g/cm3

3.0-3.6 3.0-3.6 3.0-3.6 3.0-3.6 3.0-3.6
Mundhut ing ignition 600 ℃ % 6.5~13.0 6.5~13.0 6.5~13.0 6.5~13.0 6.5-13.0

Kelembapan ≤

2.0 2.0 2.0 2.0 2.0
Kandungan logam berat

Ketemu RoHS

kurang kurang kurang kurang

Kinerja produk & aplikasi

Seng fosfat ing ion ferric nduweni kemampuan kondensasi sing kuat.

ROOT saka ion seng fosfat lan reaksi anod wesi, bisa mbentuk fosfat wesi minangka awak utama film protèktif kuwat, membran dimurnèkaké kandhel iki ora larut ing banyu, atose dhuwur, adhesion apik nuduhake banget anti-korosif.Amarga seng fosfat wis kegiatan banget, gen karo akèh ion logam bisa transaminasi Komplek, mulane, wis efek rustproof apik.

Digawe saka dispensing karo lapisan seng fosfat wis resistance teyeng banget lan resistance kanggo banyu digunakake kanggo macem-macem preparation lapisan Binder kanggo macem-macem tahan banyu, asam, kayata lapisan anti-karat: Paint epoxy, Paint asam propylene, Paint nglukis lan Paint resin larut, digunakake digunakake. digunakake ing kapal, otomotif, mesin industri, logam cahya, peralatan rumah tangga lan pangan nggunakake wadhah logam aspek saka Paint antirust.

Standar kinerja produk: China BS 5193-1991 lan standar Noelson NS-Q/ZP-2004.

Layanan teknis lan bisnis

Saiki kita dadi pemasok produk Fosfat sing paling penting, produk kita wis ditampa lan disetujoni dening akeh perusahaan internasional.Saliyane produk sing diwenehake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan lan logistik sing lengkap lan lengkap kanggo kabeh klien.

Packing

25kgs / tas utawa 1ton / tas, 18-20tons / 20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk