Aluminium Tripolifosfat

Katrangan singkat:

Pigmen antirust putih bebas polusi lingkungan sing ramah lingkungan, komponen utama yaiku aluminium tripolyphosphate lan bahan sing diowahi, katon bubuk hoar, Kapadhetan 2.0-3g / cm, ora beracun, ora ngemot kromium lan logam mbebayani liyane, adhesi sing apik lan tahan impact,


Detail Produk

Tag produk

Intro produk

Pigmen antirust putih bebas polusi lingkungan sing ramah lingkungan, komponen utama yaiku aluminium tripolyphosphate lan bahan sing diowahi, katon bubuk hoar, Kapadhetan 2.0-3g / cm, ora beracun, ora ngemot kromium lan logam mbebayani liyane, adhesi sing apik lan tahan impact, resistance panas kuwat (tahan panas 1000 derajat, titik leleh 1500 derajat utawa luwih), iku sulih becik timbal lan Chrome produk pigmen antirust beracun.Kinerja antirust produk iki luwih apik tinimbang timbal abang, seng molybdate, timbal kromat, seng kromat, seng krom kuning tradisional pigmen antirust beracun, uga luwih apik tinimbang seng fosfat.Wide ditrapake orane katrangan, karo banget efektif, punika komponèn penting sistem pigmen antirust lingkungan.

jinis produk

Kejabi kasedhiya TP-303/TP-306/TP-308/TP-303(W) kuwi jinis utama produk, kita isih bisa nggawe produk miturut syarat customer domestik lan internasional, supaya kabutuhan khusus produk model specialized. , kalebu uyah-kabut apik, Ultra-slim kasebar, Ultra-low jinis heavy metal.

Indeks kimia lan fisik

 

Item & Tipe Produk

alumunium

Tripolifosfat TP-303

alumunium

Tripolifosfat TP-306

alumunium

Tripolifosfat TP-308

Water Based Aluminium Tripolyphosphate

TP-303(W)

P2O5, % 35-45 40-46 65-68 25-35
Al2O3,% 11-15 11-15 15-21 11-15
Penampilan Wêdakakêna putih Wêdakakêna putih Wêdakakêna putih Wêdakakêna putih
Kelembapan 1.5-2 1.5-2 1.5-3 ≤1.5
Nilai panyerepan lenga

g / 100 g

30+5 30+5 30+5 30+5
PH 6-8 6-8 2-4 6-8
 

Sieve ampas 45um % ≤

0.5

(Bisa 800 mesh)

0.5

(Bisa 800 mesh)

0.5

(Bisa 800 mesh)

0.5

(Bisa 800 mesh)

 

 

Aplikasi & Fitur

 

Cocog kanggo lapisan industri adhedhasar solvent & banyu.

 

Cocog kanggo lapisan industri adhedhasar solvent & banyu.

Cocog kanggo lapisan industri adhedhasar solvent, Utamane cocok kanggo lapisan tahan geni lan panas, lan uga kanggo

industri glaze keramik.

Khusus sing cocog kanggo Sistem Berbasis banyu yaiku Sistem adhedhasar banyu sing unggul kanggo aluminium trifosfat.

 

Kinerja produk & aplikasi

Tripolyphosphate radikal bisa kui chelate karo kabeh jinis ion logam, kawangun ing lumahing ditutupi saka dimurnèkaké saka membran, duwe efek inhibisi kuwat saka karat saka baja lan logam cahya, sawise nutupi, isolasi karat sawijining duwe efek passivation apik banget, minangka kemampuan antirust bisa apik 1-2 kaping timbal abang lan seri lan bagéan saka pigmen antirust Chrome.

Ing formulasi lapisan kanthi jumlah panggunaan sing kurang, biaya unit sing murah, dibandhingake karo timbal abang lan kuning seng krom, dosis bisa nyuda luwih saka 10-20%, yen nggunakake sistem lapisan sing cukup, bisa ngganti 20-40% kanggo titanium dioksida, udakara 40-60% kanggo bubuk seng, nyuda biaya produksi sekitar 20-40%.

t bisa Ngartekno nambah kinerja nutupi, nambah properti bab 20-40% saka whiteness tenacity, condense, glossiness, weather resistance, Kelembapan-bukti, resistance srengenge, resistance rereget lan resistance acidity.

Free toning, digunakake digunakake ing macem-macem primers lan underside kemul kesatuan, bisa kerjo bareng kanggo nggunakake karo pigmen antirust liyane lan ngisi, uga bisa nyampur nggunakake macem-macem pigmen nolak teyeng, preparation saka kinerja dhuwur kemul anticorrosive.Ditrapake kanggo resin fenolik, resin alkyd, resin epoksi, poliester epoksi lan lapisan pelarut resin akrilik lan macem-macem cat resin adhedhasar banyu.(contone, dhuwur adaptasi banyu epoxy ester dip-coating);uga bisa digunakake ing cat anticorrosive viskositas dhuwur, powder coating, titanium organik cat anti-karat, cat teyeng, cat aspal, sepisanan sugih seng, lapisan retardant geni lan lapisan tahan panas.

Akomodasi sing wiyar, ora mung bisa digunakake ing produk baja, uga bisa digunakake kanggo piring aluminium lan piring seng.Standar kinerja produk: NS-Q/TP-2006.

Layanan teknis lan bisnis

Produk jenis fosfat merek NOELSON™, kanthi model lengkap lan kualitas produk seri pigmen fosfat sing paling apik ing pasar domestik.Saliyane produk sing diwenehake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis, pelanggan lan logistik sing lengkap lan lengkap kanggo kabeh klien.

Packing

25kgs / tas utawa 1ton / tas, 18-20tons / 20'FCL.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita