Superfine bubuk Ferro-fosforus

Katrangan singkat:

Bubuk ferro-fosfor superfine kagolong produk jinis-jinis anyar sing ramah lingkungan, bubuk ireng-abu-abu, ora beracun, ora ambu, ora ana bau khas, kanthi konduktivitas sing apik lan konduktivitas termal, anticorrosion, tahan aus, tahan panas (cat sing digawe tahan 600 -1000 temperature suhu dhuwur).


Detail Produk

Tag Produk

Intro produk

Bubuk ferro-fosfor superfine kalebu ing produk jinis ramah lingkungan, bubuk ireng abu-abu, ora beracun, ora ambu, ora ana bau khas, kanthi konduktivitas lan konduktivitas termal sing apik, anti korosi, tahan aus, tahan panas (cat sing digawe bisa tahan 600-1000 temperature suhu dhuwur). Produk kanthi nilai dhuwur dhewe lan kinerja anti karat paling apik, kauntungan sing paling apik yaiku bisa ngganti bagean saka (sekitar 20-50%) bubuk seng larang, kanggo formulasi lan produksi epoxy utawa bahan baku seng seng anorganik, uga akeh ditrapake primer toko utawa lapisan anti korosi industri liyane, minangka produk sing apik kanggo nyuda biaya ing area nutupi industri & tugas berat, uga digunakake ing cat kontainer, cat laut, lan kabeh cat struktur baja, lapisan konduktif, lapisan tahan panas sistem, sing paling disenengi lan ditampa kanthi wiyar dening pelanggan lapisan. Saiki kita dadi pabrikan utama kanthi kualitas paling apik lan produksi paling gedhe ing China.

Jinis produk

NOELSON ™ P-300M / P-600M / P-800M / P-1200M / P-2000M / P-3000M
(syarat spesifikasi sing bisa dipikirake kanggo desain khusus)

Indeks kimia & fisik

Barang

Indeks Teknologi Produk

Isi fosfor

24-26%

Nilai penyerapan minyak g / 100g

(beda fineness relatif beda asil panyerepan minyak)

15-25

PH

5-7

Saringan residu

(300msh / 600mesh / 800mesh / 1200mesh / 2000mesh / 3000mesh)

≤1.0

Kelembapan%

≤1,0%

Kapadhetan g / cm3

1: 5.5-6.5

Kinerja & aplikasi produk

Ngapikake lapisan film lan karakteristik las cat sing sugih seng, nyuda bledug seng nalika ngelas lan nglereni, ningkatake lingkungan kerja, ningkatake level perlindungan tenaga kerja.

Mbantu pabrik kanggo nyuda biaya produksi kanthi substansial.

Nambah sifat konduktivitas produk, cocog kanggo tangki panyimpenan lan sistem lapisan antikorosi pipa.

►   Cocog kanggo macem-macem jinis primer toko lan cat industri, duwe kinerja anticorrosion sing apik.

►   Standar eksekutif: National GB3210-82 lan Enterprise NS-SFPP01-10.

Layanan teknis & bisnis

NOELSON ™ SFPP, kita nggunakake bijih mentah paling apik kanggo produksi, ukuran lan volume produksi dadi luwih gedhe, dadi pangsa pasar paling gedhe ing pedalaman China, duwe pengaruh gedhe ing omah lan ing njero kapal. Kita nyedhiyakake produk kanthi kualitas paling apik, praktik kontrol ukuran partikel, warna seragam, daya saing rega. Saliyane produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis lan bisnis kanthi lengkap lan tliti kanggo kabeh klien. Powder apik merek NOELSON lan produk pigmen khusus, mesthi dadi simbol kualitas lan layanan paling apik ing industri.

Pengepakan

25kgs / Bag utawa 500kgs / Bag, udakara 18-22tons / 20'FCL.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita