Bubuk Ferro-phosphorous Superfine

Katrangan singkat:

Wêdakakêna ferro-fosfor superfine kalebu produk jinis anyar sing ramah lingkungan, bubuk abu-abu-ireng, ora beracun, ora ana ambune, ora ana mambu aneh, kanthi konduktivitas sing apik lan konduktivitas termal, anticorrosion, tahan nyandhang, tahan panas (cat digawe bisa tahan 600 -1000 ℃ suhu dhuwur).


Detail Produk

Tag produk

intro produk

Wêdakakêna ferro-fosfor superfine kalebu produk jinis anyar sing ramah lingkungan, bubuk abu-abu-ireng, ora beracun, ora ana ambune, ora ana mambu aneh, kanthi konduktivitas sing apik lan konduktivitas termal, anti korosi, tahan nyandhang, tahan panas (cat digawe bisa tahan. 600-1000 ℃ suhu dhuwur).Prodhuk kanthi nilai dhuwur dhewe lan kinerja anti korosi sing paling apik, kauntungan sing paling akeh yaiku bisa ngganti bagean saka (kira-kira 20-50%) bubuk seng larang, kanggo formulasi lan produksi sepisanan sing sugih epoksi utawa anorganik seng, uga ditrapake gedhe ing toko primer utawa lapisan anticorrosion industri liyane, minangka produk sing apik kanggo nyuda biaya ing wilayah lapisan industri & heavy-tugas, uga digunakake kanthi wiyar ing cat wadhah, cat laut, lan kabeh jinis cat struktur baja, lapisan konduktif, lapisan tahan panas. sistem, iku paling sih lan ditampa dening pelanggan lapisan.saiki kita Produsèn anjog karo kualitas paling apik lan produksi paling gedhé ing China.

jinis produk

NOELSON™ P-300M/P-600M/P-800M/P-1200M/P-2000M/P-3000M
(Sembarang syarat spesifikasi bisa dianggep kanggo desain khusus)

Indeks kimia lan fisik

Item

Indeks Teknologi Produk

Kandungan fosfor

24-26%

Nilai panyerepan lenga g/100g

(beda kehalusan relatif beda asil panyerepan lenga)

15-25

PH

5-7

Sisa sieve

(300msh/600mesh/800mesh/1200mesh/2000mesh/3000mesh)

≤1.0

Kelembapan%

≤1,0%

Kapadhetan g / cm3

1:5.5-6.5

Kinerja produk & aplikasi

Ngapikake lapisan film lan karakteristik welding saka cat sugih seng, nyuda bledug seng nalika kita welding lan nglereni, nambah lingkungan karya kita, nambah tingkat pangayoman pegawe kita.

Mbantu pabrik-pabrik nyuda biaya produksi kanthi signifikan.

Ningkatake properti konduktivitas produk, cocog kanggo tank panyimpenan lan sistem lapisan anticorrosion pipa.

Cocog kanggo macem-macem jinis primer toko lan cat industri, duwe kinerja anticorrosion sing apik.

Standar eksekutif: GB3210-82 Nasional lan Enterprise NS-SFPP01-10.

Layanan teknis lan bisnis

NOELSON™ SFPP, kita nganggo bijih mentah domestik sing paling apik kanggo produksi, ukuran perusahaan lan volume produksi dadi luwih gedhe lan luwih gedhe, mimpin pangsa pasar paling gedhe ing daratan China, duwe pengaruh gedhe ing omah lan ing kapal.Kita nyedhiyakake produk kanthi kualitas paling apik, praktik kontrol ukuran partikel, warna seragam, daya saing rega.Saliyane produk sing disedhiyakake, kita uga nyedhiyakake layanan teknis lan bisnis sing lengkap lan teliti kanggo kabeh klien.NOELSON merek bubuk alus lan produk pigmen khusus, tansah dadi simbol kualitas paling apik lan layanan paling apik ing industri.

Packing

25kgs / Bag utawa 500kgs / Bag, watara 18-22tons / 20'FCL.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita