Kabar

  • Gerakan kapindho

    Tanggal 8 Agustus 2022, Noelson Chemicals gabung karo Adagio karo Hermeta Chemicals.Kita seneng bisa kerja bareng karo Hermeta Chemicals, lan percaya yen, kanthi keahlian sing diwenehake Hermeta, Adagio bakal dadi tenaga listrik global kanggo warna lan pigmen fungsional.Dolan maring kita ing www.hermetach...
    Waca liyane
  • Pigmen Proteksi Logam Kinerja Tinggi

    Intro Produk: Ing jaman saiki, pigmen anti-korosif, khususe sing nduweni atribut ramah lingkungan, bakal unggul ing kompetisi.Seri Pigmen Proteksi Logam Kinerja Tinggi Noelson minangka pigmen logam abot sing ramah lingkungan, ora beracun, sing selaras karo kabeh globa ...
    Waca liyane
  • Noelson 21 mars Blog: bubuk transparan

    Seri bubuk transparan Noelson ™ kalebu kulawarga bubuk logam anorganik, nampilake transparansi, kekerasan, anti-karat lan panyerepan minyak sing kurang.Iku kompatibel karo paling Resin, lan bisa digunakake digunakake ing lapisan, kalebu industri, wêdakakêna, transparen ...
    Waca liyane
  • Noelson 15 mars Blog: Kabeh babagan MIO

    Wiwit 1986, Noelson Chemicals wis dadi pemain utama ing manufaktur Micaceous Iron Oxide.Kanthi klien ing ndonya, Noelson ngupayakake nyedhiyakake produk lan layanan sing unggul ing industri.Micaceous Iron Oxide (MIO) minangka zat mineral alami sing digunakake minangka ...
    Waca liyane
  • Sugeng warsa enggal 2022

    Sugeng Warsa Enggal 2022!Kita matur nuwun kanggo kabeh klien lan distributor kanggo dhukungan lan pangerten sing terus-terusan.Saka Noelson Chemicals, fokus ing pigmen anti-karat & anti-statis kinerja dhuwur.
    Waca liyane
  • Noelson 28 Desember Blog

    Saka biasa, super lan Ultra konduktif karbon ireng, kita wis ngupaya kanggo kemurnian sing luwih dhuwur, konduktivitas, area lumahing BET lan isi awu ngisor lan logam abot.Noelson fokus ing teknologi paling anyar lan banget nandur modal ing R&D.
    Waca liyane
  • Noelson 10 Desember Blog

    Wiwit wiwitan Zinc Phosphate lan Aluminium Tripolyphosphate, ana perbaikan teknis sing dramatis ing lapangan.Aplikasi saka Molybdenum, Strontium, Magnesium, uga senyawa adhedhasar Kalsium lan Sodium, wis nambah kinerja anti-korosif Seng Fosfat pigm ...
    Waca liyane
  • CHINACOAT - A Global Coating Show 16-18 November 2021 |Shanghai New International Expo Center (SNIEC)

    Asia, utamane China, samesthine bakal mbalek maneh ing taun 2021 lan terus dadi pasar lapisan paling cepet ing donya.CHINACOAT wis nawakake platform kanggo industri kanggo nggunakake potensial pasar lan ngupayakake pertumbuhan bisnis wiwit taun 1996. Edisi Guangzhou 2020 kita bisa ...
    Waca liyane
  • Ultra refinement minangka arah pangembangan pigmen anticorrosive kualitas dhuwur ing mangsa ngarep.

    Ultra refinement minangka arah pangembangan pigmen anticorrosive kualitas dhuwur ing mangsa ngarep.Fitur sing nduweni area permukaan spesifik sing dhuwur, ngisi luwih apik lan dispersi resin bisa menehi pigmen anticorrosion kinerja sing apik.Iki mesthi wae sing isih ditindakake.
    Waca liyane
  • Penyedia solusi loro-ing-siji Seri fosfat pigmen anti korosif + aditif tahan semprotan uyah anorganik

    Penyedia solusi loro-ing-siji Seri fosfat pigmen anti korosif + aditif tahan semprotan uyah anorganik

    Ing formulasi cat industri, saliyane aditif karat organik cair, kita uga fokus ing rong model aditif tahan semprotan uyah: NSC-400S / 400W.Kanthi lapisan protèktif, solusi loro-ing-siji yaiku nggunakake pigmen antirust fosfat sing dimodifikasi + tambahan tahan semprotan uyah ...
    Waca liyane
  • Penyedhiya solusi loro-ing-siji Pigmen antikorosif seri fosfat + aditif korosi efisiensi dhuwur (agen anti karat)

    Penyedhiya solusi loro-ing-siji Pigmen antikorosif seri fosfat + aditif korosi efisiensi dhuwur (agen anti karat)

    Ing formulasi cat industri waterborne, disaranake NSC-702 lan NSC-768 minangka rong jinis aditif karat efisiensi dhuwur kanthi dosis sing kurang lan efek anti-karat sing apik.Kanthi lapisan pelindung, solusi loro-ing-siji yaiku nggunakake pigmen antirust fosfat sing dimodifikasi + korosi organik ...
    Waca liyane
  • Noelson News

    Noelson anticorrosive pigmen ZP-01,02,03,04, AC-202,303.404, AC-488,588,688, NSC-400S, NSC-400W etc padha terus kanggo ngenalaken menyang pasar.Nganyari Noelson standar Zinc Phosphate ZP 409-1,409-2,409-3 lan Aluminium Tripolyphosphate TP-303,TP-306 lagi ditindakake.Kita bakal kerja keras kanggo ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2