Gerakan kapindho

Tanggal 8 Agustus 2022, Noelson Chemicals gabung karo Adagio karo Hermeta Chemicals.Kita seneng bisa kerja bareng karo Hermeta Chemicals, lan percaya yen, kanthi keahlian sing diwenehake Hermeta, Adagio bakal dadi tenaga listrik global kanggo warna lan pigmen fungsional.

Dolan maring kita ingwww.hermetachem.com& www.noelson.com

https://www.hermetachem.com


Wektu kirim: Aug-07-2022