Pigmen Proteksi Logam Kinerja Tinggi

Intro produk:

Ing donya saiki, pigmen anti-korosif, khususe sing nduweni atribut ramah lingkungan, bakal unggul ing kompetisi.Seri Pigmen Proteksi Logam Kinerja Tinggi Noelson minangka pigmen logam abot sing ramah lingkungan, ora beracun, sing selaras karo kabeh standar lan peraturan industri global.Iki nggunakake ion hidrogen gratis kanggo netralake zat asam, ing ngendi nilai PH sing dhuwur uga dijaga, saéngga nyedhiyakake fungsi anti-korosif.Kangge, iku ikatan karo lumahing logam kanggo mbentuk lapisan protèktif, kang uga menehi fungsi anti-korosif.

Fitur tombol:

1. Produk utama yaiku silikon dioksida pertukaran ion, jinis organik, tungsten, molybdenum lan logam ramah lingkungan liyane.

2. Kemampuan anti-korosif sing apik banget, utamane ing pigmen adhedhasar banyu, nyedhiyakake perlindungan anti-karat ing tahap awal, tengah lan pungkasan sajrone siklus urip anti-korosif.

3. Sawur banget, distribusi ukuran partikel seragam, gampang disperse, wettability apik saka macem-macem resin, kinerja adsorpsi apik.

4. Eco-loropaken lan non-beracun, dovetails potensial peraturan lingkungan kenceng.

5. area lumahing tartamtu dhuwur lan aktivitas.

6. Kompatibilitas apik karo resin adhedhasar banyu, kinerja adsorpsi sing apik, gampang dicampur, ora ana fenomena aglomerasi.

7. Countertype kanggo produk liyane saka pasar internasional, kayata Grace C303/C311, Prancis XAC02, Nubirox106, Grace AC3/AC5 lan produk Heubach.

Model kunci:

1. NOELSON™ NSC230
2. NSC280
3. NSC230
4. NSC500
5. NSC275
6. NSC295 lsp 

Aplikasi:

Lapisan industri, lapisan bubuk, panel peralatan omah, gulungan logam, mesin konstruksi, wadhah lsp.

Coil coating kanggo piranti omah NOELSON™ NSC230/NSC280
Coil baja lapisan kanggo construction NOELSON™ NSC230/NSC280
Mesin konstruksi tingkat dhuwur / cat transit rel NOELSON™ NSC280/NSC500
Mesin konstruksi umum / transit rel / lapisan kontainer NOELSON™ NSC275
Struktur baja NOELSON™ NSC295

Formulasi:

1. Ing sistem formulasi karo isi kurang saka resin basis banyu (<40%), dosis saka 5 ~ 8% NSC275, NSC295 karo kurang panyerepan lenga dianjurake.
2. Yen nggunakake NSC280, nyaranake dosis 3 ~ 5%.
3. Nalika digunakake bebarengan karo pigmen tahan karat liyane, verifikasi kompatibilitas.

Kualitas & Layanan:

Seri Pigmen Proteksi Logam Kinerja Tinggi NOELSON™ wis dadi simbol kualitas lan layanan sing unggul ing industri.Saliyane produk, kita uga nyedhiyakake dhukungan teknis lengkap, layanan pelanggan sing berkualitas lan layanan logistik sing efisien.

Spesifikasi Packaging:

25kg/bag, 18-20MT/FCL


Wektu kirim: Apr-26-2022