10 Top Global 2020: Perusahaan Cat lan Lapisan Paling Top

Peringkat Tahunan Perusahaan Cat lan Pelapis Ndhuwur

Top 10 Global

Ing ngisor iki minangka peringkat 10 produsen lapisan global paling dhuwur ing taun 2019. Peringkat adhedhasar penjualan lapisan 2019. Sales liyane, produk non-lapisan ora klebu.

1. PPG

Penjualan Lapisan (Net): $ 15,1 milyar

2. The Sherwin-Williams Co.

Penjualan Lapisan: Kira-kira. $ 14,32 milyar

3. AkzoNobel

Penjualan Lapisan: $10.4 milyar (€9.28 milyar)

4. Nippon Paint Holdings Co.

Penjualan Lapisan: Kira-kira. $ 5,96 milyar

5. RPM International Inc.

Penjualan Lapisan: $5.6 milyar kanggo taun fiskal sing rampung tanggal 31 Mei 2019

6. Sistem Coating Axalta

Penjualan Lapisan: $ 4,5 milyar

7. BASF Coatings

Penjualan Lapisan: Kira-kira. $4.2 milyar (€3.746 milyar)

8. Kansai Paint Co. Ltd.

Penjualan Lapisan: Kira-kira. $3.78 milyar kanggo taun fiskal sing rampung tanggal 31 Maret 2020

9. Asian Paints Ltd.

Penjualan Lapisan: Kira-kira. $2,45 milyar kanggo dodolan rampung tanggal 31 Desember 2019

10. Jotun

Penjualan Lapisan: Kira-kira. $ 2,23 milyar


Wektu kirim: Jan-04-2021