Pigmen Anti-korosi khusus

Saben taun, panggantos baja amarga korosi regane luwih saka $ 100 milyar ing saindenging jagad. Pigmen sing nyuda biaya korosi yaiku pigmen anti-korosi. Noelson Chemicals wis ngembangake lan ngasilake pigmen anti-korosi wiwit taun 1996, produke diwiwiti saka pengisi anorganik nganti pigmen anti-korosi khusus.

POWDER FERRO-PHOSPHOROUS SUPERFINE

NOELSON ™ P-300M / P-600M / P-800M / P-1200M / P-2000M / P-3000M
(syarat spesifikasi sing bisa dipikirake kanggo desain khusus)

OXIDE WESI MICACEOUS

  • MIO GRAY A-160M ​​/ 320M / 400M / 500M / 600M / 800M
  • MIOX SF / AS / SG / DB
  • MIOX GEO-16 / GEO-25 / GEO-32 / GEO-40 / GEO-50 / GEO-LF
  • MIO RED B-400M / 500M

KABAYARAN ANTI-COROSION

  • MF-626W (Bubuk Putih Susu)

SULFATE BARIUM

  • Alami
  • Precipitated
  • Butiran Ultra-granular
  • Matte
  • Nggilap

GAMBAR FERRO TITANIUM PIGMEN

  • Ace Shield LB
  • Ace Shield LC
  • Ace Shield D500 / 800

KACA KACA

  • C Serpihan Kaca
    • F-20M / 80M / 120M / 180M / 300M / 800M
    • NCF-600 / NCF-140 / NCF-160 / NCF-015 / NCF-1160 / NCF-2260 / NCF-2300
    • PG750M / PG300M / PG100M
  • E Serpihan Kaca

ZINC FLAKE

GARUT GRAPHITE

Hubungi saiki!