Layanan

TIM KAMI

We appreicated kanggo dadi layanan kanggo sampeyan, lan nepaki syarat sampeyan!

Layanan Pelanggan

team2
team

■ Merek NOEL SON "minangka merek dagang terdaftar. Suwene iki, merek dagang makili produk, wis dadi simbol kualitas paling apik lan layanan paling apik ing industri.

■ Pelanggan nyebar ing saindenging jagad luwih saka rong puluh negara lan wilayah. kalebu perusahaan multinasional sing misuwur. Energi nuklir lan pembangkit listrik termal, kapal skala besar, platform pengeboran lepas pantai, kereta api berkecepatan tinggi, fasilitas pelabuhan utama lan wilayah infrastruktur liyane ing omah lan ing njero ruangan, produke wis digunakake lan dipuji.

■ Ing daratan China, kita duwe luwih saka 120 pelanggan kalebu perusahaan Nasional lan multinasional kanthi stabil kanggo nggunakake produk. Pambangunan paling misuwur ing daratan kaya Teater utama Olimpiade 2008 "Sarang Burung", Bendungan Three Gorges, Shanghai International Yangshan Deep Water Harbor, kapal lan basis kerja skala gedhe, jembatan konfederasi domestik, Bandara Internasional Capital Capital Bandara Internasional Shanghai lan nomer telu, Shanghai Bandara Internasional Pudong lan Hongqiao Hinge proyek nomer loro, uga konstruksi Nasional nyebar ing saindenging daratan kalebu stasiun tenaga listrik, tangki penyimpanan minyak mentah lan bahan bakar nasional, pipa gedhe kanggo nyebrang Lor-kulon lan China Lor, Beijing-Shanghai sing akeh railway speed, lsp. duwe cathetan nggunakake bahan baku sing berkualitas tinggi.

Layanan Logistik

■ Kacepetan lan keamanan minangka konsep layanan dhasar kanggo layanan logistik global, kita duwe inventaris dhasar lan dhasar sing disebar ing saindenging kutha-kutha utama lan gudang dermaga ing daratan China, kita kerja sama karo sawetara perusahaan logistik khusus jangka panjang kanggo njamin nyedhiyakake layanan logistik sing paling apik lan efisien kanggo kabeh klien.

■ Kemasan kualitas paling apik, macem-macem lan target banget, kita ora mung nyedhiyakake kemasan standar nganggo tas anyaman plastik, kantong plastik geladak kertas, uga duwe kantong kertas cangkeme, paket tas ton, paket antistatik kanggo ngekspor menyang pelanggan khusus luar negeri .

4
6
2

KAMU KUALITAS

KAMU PROFESIONAL LAN KANGGO

WE SOLUSI

Hubungi saiki!