Layanan Pelanggan & Logistik

Layanan Pelanggan & Logistik

Layanan Pelanggan

tim 2
tim
  • Noelson™ tegese kualitas lan layanan pelanggan.
  • Sacara internasional, kita wis weruh produk kita digunakake akeh kanggo aplikasi anti-karat lan anti-statis, karo kasus panggunaan ing pembangkit listrik tenaga nuklir, pembangkit listrik bahan bakar fosil tradisional, prau laut, platform pengeboran, rel kacepetan dhuwur lan fasilitas pelabuhan.
  • Domestik, ana sawetara proyek sing kudu disebutake, kalebu fasilitas Olimpiade ing Beijing, Bendungan Tiga Ngarai, Pelabuhan Yangshan Internasional Shanghai, Bandara Ibu Kota Beijing, Shanghai Hongqiao lan Bandara Internasional Pudong lan sistem rel kacepetan dhuwur ing daratan China.

Logistik

  • Kita kerja sama karo perusahaan logistik internasional utama kanggo njamin transportasi sing cepet lan aman.
  • Macem-macem kemasan kasedhiya, kalebu tas anyaman plastik, tas plastik dek dobel, tas kertas tugas abot, lan kemasan anti-statis kanggo pigmen khusus.
4
6
2

Kualitas

pengabdian

Solusi oriented