Pigmen anorganik

Pigmen anorganik ditondoi kanthi ramah lingkungan lan fleksibilitas. Noelson Chemicals darmabakti kanggo pangembangan lan produksi pigmen anorganik wiwit taun 1996.

COMPOUND FERRO TITANIUM RED

MF-656R

KOMPOUND TITANIUM KUNING

(Ganti Chromate sing ramah lingkungan kanthi daya panutup)

  • CT-646Y
  • CT-656Y
  • CT-666Y

COMPOUND TITANIUM RED

(Ganti Chromate sing ramah lingkungan kanthi daya panutup)

  • CT-646R
  • CT-656R

ULTRAMARINE BIRU

KUNING KUNING

ORANG MOLYBDATE

BLUE PHTHALOCYANINE

GREEN PHTHALOCYANINE

Hubungi saiki!