Sejarah / Budaya

ABOUT

Ing taun 1996

Noelson Chemicals (Nanjing) Co., Ltd. lan Noelson Micro-bubuk Industri Inc. duwe edisemprotake, utamane kanggo riset, pangembangan lan produksi Micaceous Iron 0xide, Magnetic Iron 0xide lan Natural Iron 0xide.

Saka taun 2000 nganti 2005

utamane melu riset lan pangembangan seri pigmen antirust, pigmen antirust ramah lingkungan paling anyar lan pengisi fungsional. 

Kita ngenalake teknologi lan ilmu kimia canggih saka Amerika Utara Lor, sukses ngembangake macem-macem produk bubuk Superfine Ferro-Fosfor Powder, lan produk kasebut dipromosikake lan ditampa ing pasar. Saiki, kita dadi pabrikan utama nyedhiyakake Superfine Ferro-Fosfor Powder ing China.

Kita nyinaoni riset lan pangembangan ing Zinc Fosfat, Aluminium Tripolifosfat, lan Fosfat Karat sing nglawan Pigmen, produk promosi paling anyar sing bisa memenuhi spesifikasi ramah lingkungan standar internasional. Saiki, kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok utama ing wilayah Asia-Pasifik lan produk sing diekspor menyang saindenging jagad. 

Gabungan nggawa lan kreatif, kita terus-terusan ngripta seri titanium Compound Ferro, Compound Red Lead, Compound Antirust Pigment lan Super Rust Powder. Akeh teknologi canggih sing cerdas, kontrol kualitas sing ketat, supaya bisa dadi pimpinan industri. Produk Powder Ferro-Titanium Compound kita wis dikenal ing pasar, entuk pangsa pasar paling gedhe ing industri kasebut.

Ing taun 2006

Noelson Chemicals (Shanghai) Co., Ltd. didegaké, umume melu pengembangan produk lan pemasaran anyar, sales and office operasi ing China.

Kita miwiti nggawe lan produksi seri Serpihan Kaca, Serat Kaca, Microsfer Kaca lan Microsfer Vitreous, nggawe teknologi canggih lan formulasi kimia saka Jepang, Inggris lan AS, kita minangka pabrikan paling awal sing ngembangake kabeh produk generasi anyar kanggo memenuhi kabutuhan pasar ing njero negeri lan jaban rangkah, lan teknologi gumpalan kaca produk sing bisa ditemokake ing produk merek internasional.

Wiwit taun 2006

Noelson Chemicals wis nerbitake akeh paten lan tesis ing majalah kasebut. Kaya (Superfine aplikasi bubuk ferrofosforus, pangembangan lan riset), (Teknologi aplikasi bubuk konduktif paling anyar lan laporan riset prospektif) serangkaian artikel profesional, diterbitake ing majalah internasional, kanggo entuk penghargaan industri.

Ing taun 2008

Kita nggawe serangkaian bahan konduktif lan antistatik anyar, kayata Bubuk Karbon Konduktif kelas dhuwur, Oksida Seng Konduktif, Polianiline Konduktif, Nonotube Karbon Konduktif, lsp. Kita ngupayakake dadi pabrikan utama ing wilayah China sajrone 5 taun nyediakake konduktif produk

Bagéan saka produk sing dipikolehiTekan "sertifikasi saka Eropa, lan Noelson entuk Sertifikasi IS09001 / 2008.

Ing wulan Desember 2010

Ngrampungake tanduran anyar ing Nanhui Shanghai.

Ing wulan Mei 2011

Pabrik produksi anyar basis produk fosfat rampung.

 

Mbesuk

kita bakal nyepetake inovasi lan pangembangan, ngupayakake dadi produsen bubuk superfine utama, pigmen fungsi lan bahan konduktif ing daratan China lan wilayah Asia-Pasifik.