Budaya & Sejarah

Babagan Noelson Chemicals

1996

  • Noelson Chemicals (Nanjing) Co., Ltd. lan Noelson Micro-powder Industry Inc. wis established, utamané kanggo riset, pangembangan lan Pabrik Micaceous Iron 0xide, Magnetic Iron Oksida lan Natural Iron Oxide.

Saka 2000 nganti 2005

  • Utamane melu riset lan pangembangan ing seri pigmen antirust, pigmen anti-karat sing ramah lingkungan lan pengisi fungsional.
  • Miwiti produksi Superfine Ferro-phosphorus Powder, produk iki wis dipromosikan kanthi apik lan ditampa ing pasar.Saiki, kita minangka produsen utama Superfine Ferro-phosphorus Powder ing China.
  • Miwiti riset lan pangembangan lan Zinc Phosphate, Aluminium Tripolyphosphate, lan Fosfat Rust Resisting Pigments, sing nyukupi peraturan lingkungan utama lan standar internasional.Saiki, kita minangka salah sawijining produsen utama ing wilayah Asia-Pasifik.
  • Miwiti riset pangembangan Compound Ferro titanium, Compound Red Lead, Compound Antirust Pigmen lan Super Rust Powder.

2006

  • Noelson Chemicals (Shanghai) Co., Ltd. diadegaké minangka kantor pusat ing China.
  • Miwiti pangembangan lan produksi Glass Flake, Glass Fiber, Glass Microsphere lan Vitreous Microsphere, kita minangka pabrikan paling awal kanggo ngembangake generasi paling anyar sing memenuhi standar internasional lan domestik.

2008

  • Ngembangake seri anyar pigmen konduktif lan anti-statis, kalebu Serbuk Karbon Konduktif Kelas Tinggi, Oksida Seng Konduktif, Polianilin Konduktif, Nanotube Karbon Konduktif.
  • Entuk sertifikasi "REACH" saka Eropa, lan sertifikasi IS09001/2008.

Desember 2010

  • Rampung fasilitas manufaktur anyar kita ing Nanhui County, Shanghai.

Mei 2011

  • Rampung fasilitas produksi Fosfat anyar kita.

2022

  • Pembentukan Noelson Chemicals Amerika Utara

Agustus 2022

2022 lan Luwih

  • Nyepetake inovasi lan pangembangan, dadi produsen utama bubuk superfine, pigmen fungsional lan bahan konduktif ing daratan China lan wilayah Asia-Pasifik.