Profil Perusahaan

Tindakake janji lan tumindak kanthi reputasi

minangka alasan jeneng lan prinsip salawas-lawase!

■ Noelson Chemicals minangka pabrikan lan panyedhiya bahan kimia khusus khusus. Wiwit taun 1996, Noelson Chemicals nandur modhal lan nggawe pabrik produksi ing daratan China, kayata Noelson Micro-bubuk Industry Inc., Noelson Chemicals (Nanjing) Co., Ltd. Noelson Chemicals (Shanghai) Co., Ltd. Noelson Chemicals Technology Co., Ltd. miturut standar teknologi terkemuka kanggo riset lan pangembangan, produksi lan pasokan macem-macem produk kanthi standar donya canggih ing domestik, uga minangka agensi sawetara produk jeneng merek internasional sing misuwur. Konsep layanan mandeg siji pigmen antirust khusus lan produk agen konduktif & antistatik, wis menang jabatan pimpinan industri.

■ Bahan Kimia Noelson nganggep semangat kerja tim minangka urusane perusahaan, kita ngajak lan kerja sama karo akeh institusi riset profesional ing njero negara lan njaba negara, nglumpukake masarakat kanthi kapabilitas, fokus ing pinggir internasional bubuk mikro lan pigmen fungsi paling anyar , terus njelajah, ngembangake lan nggawe produk seri multi-fungsi anyar.

■ Wilayah aplikasi produk Noelson Chemcial sing nutupi industri lapisan, tinta, plastik, karet, bahan bangunan lan industri metllurgy, kanggo macem-macem perusahaan multinasional lan nasional sing nyedhiyakake:

Pigmen Anti-korosi khusus

Pigmen Anti-korosi Fosfat

Pigmen Warna Anorganik Komplek & Pigmen Oksida Logam Campuran

Pigmen Oksida Wesi

Pigmen anorganik

Serpihan Kaca & Mikrosfer Kaca

Pigment Konduktif & Anti-statis

Noelson Chemcial macem-macem seri produk utama, arah ora jelas, konsentrasi target, luwih profesional, pemasaran lan penjualan entuk pangasilan penting ing saindenging jagad, bagean saka produk ekspor sing paling penting ing China lan wilayah Asia-Pasifik, minangka pabrikan khusus bubuk mikro lan pigmen fungsi ing daratan China saiki.

■ Kualitas lan Layanan Paling Apik yaiku prinsip Noelson Chemicals. Kabeh produk saka Noelson Chemicals diproduksi lan diwenehake kanthi standar kualitas paling apik, sawetara produk target sesuai karo standar intermasional sing relevan (kayata standar Asosiasi Teknis Insinyur Amerika, standar American American, standar RoHS Internasional lsp) babagan produksi lan pasokan, uga entuk sertifikat ISO9001 / 2008 lan Uni Eropa. Sajrone pirang-pirang taun, Noelson Chemicals kerja sama karo SGS, PONY organisasi pangujian otoritas pihak katelu global, kanggo njamin kualitas produk stabilitas lan memenuhi standar internasional. Noelson Chemicals duwe kantor cabang lan agensi ing Jepang, Eropa, AS lan kutha-kutha utama ing China, nyedhiyakake layanan teknis lan bisnis kanthi lengkap lan tliti kanggo kabeh klien.

■ Teknologi Inovasi minangka dhasar pangembangan terus-terusan Noelson Chemicals. Sajrone pirang-pirang taun, Noelson Chemicals tetep ngembangake teknik produk bubuk bubuk ing mangsa ngarep, ing tangan siji kita tukar kanthi lengkap karo sawetara perusahaan terkenal ing donya, nggawe hubungan koperasi jangka panjang, nglacak teknik paling anyar saka manca, ngenalake paten internasional paling anyar; ing sisih liyane, kita nggawe hubungan koperatif cedhak karo universitas terkenal nasional lan macem-macem institusi riset profesional, bubuk utama domestik lan pusat riset bahan anyar, laboratorium kimia utama nasional. Ing sawetara taun kepungkur, kita nggawe seri pigmen ramah lingkungan paling anyar, seri pigmen antirust senyawa, seri pigmen fungsi fosfat lan serbuk konduktif lan seri bahan macem-macem produk anyar, dadi bagean saka kosong ing pasar, uga faktor utama Noelson Chemicals sing terus-terusan lungguh ing posisi kepemimpinan ing industri.

■ Kauntungan rega, kadhangkala uga penting karo teknologi. Wenehake rega sing paling kompetitif, mesthi dadi tujuan utama Noelson Chemicals. Sistem manajemen rantai suplai efisiensi, skala produksi lan kapasitas pasokan gedhe, tatanan produk sing unik kanggo mbantu para pelanggan nyuda biaya lan ningkatake daya saing produk.

Hubungi saiki!