Lapisan Sugih Seng Organik lan Organik

app-02

Rekomendasi

NOELSONTM  SFPP-600M / SFPP-800M, pigmen ferro-titanium senyawa (Ace Shield Pigment LB / LC)

Miwiti formulasi

Lapisan kaya epoxy seng:

Bagean A
Resin epoksi 23 60% ing xylene
Bentone 1 CLAYTONE HY / HT Dening Noelson Chem
Bledug seng 54 325 Bolong
Bubuk Ferro-fosfor 10 NOELSONTMSFPP-800M utawa Sampeyan uga bisa ngganti lengkap utawa bagean bubuk senyawa ferro-titanium (Ace Shield Pigment LB / LC)
TiO2    
Mika sericite 2  
Wollastonite 3  
Pelarut campuran 9  
Bagean B
Pengeras resin epoksi 100  
A / B = 10/1 (bobot)

Primer kaya seng seng adhedhasar banyu:

Bagean A
Silikat modulus dhuwur 20-30  

Silikat modulus standar

50-70  
Bagean B
Bentone 5-10 CLAYTONE HY / HT Dening NoelsonChem
Plastik 30-40  
Bledug seng 100-150 325 Bolong
Bubuk Ferro-fosfor 40-50 NOELSONTM SFPP-800M, Sampeyan uga bisa ngganti lengkap utawa bagean bubuk senyawa ferro-titanium (Ace Shield Pigment LB / LC)
A / B = 2,5 / 1 (bobot)

Wara-wara: Ngowahi dosis Seng & SFPP bakal gumantung karo sarat biaya

Utami sing sugih zink epoxy-polyamide: 

Bagean A
Resin epoksi 3.66  
Pelarut campuran 10.92  
Agen anti-penyelesaian 0,78  
Agen Wetting 0,32  
Agen pangatusan 0,66  
Fosfat seng 3.5 NOELSONTM ZP 409-1 NoelsonChem
Bubuk Ferro-fosfor 19 NOELSONTMSFPP-800M NoelsonChem
Bledug seng 57.2  
Bagean B
Resin poliamida 1,96  
Pelarut campuran 2  
A / B = 96.04: 3.96 (kanthi bobot)