Lapisan Kaya Seng Organik Lan Anorganik

aplikasi-02

Rekomendasi

NOELSON™  SFPP-600M/SFPP-800M, Senyawa Ferro-titanium Pigmen (Ace Shield Pigmen LB/LC)

Miwiti formulasi

Epoxy seng kaya lapisan:

Bagian A
resin epoksi 23 60% ing xylene
Bentone 1 CLAYTONE HY/HT Dening Noelson Chem
Debu seng 54 325 Jaring
Ferro-fosfor bubuk 10 NOELSON™ SFPP-800M, uga bisa diganti kanthi lengkap utawa sebagean dening Compound Ferro-titanium Powder (Ace Shield Pigment LB/LC)
TiO2    
mika sericite 2  
Wollastonite 3  
Pelarut campuran 9  
Perangan B
Pengeras resin epoksi 100  
A/B= 10/1 (miturut bobot)

Primer kaya seng berbasis banyu:

Bagian A
Modulus dhuwur lithium silikat 20-30  

Modulus standar lithium silikat

50-70  
Perangan B
Bentone 5-10 CLAYTONE HY/HT Dening NoelsonChem
Plasticizer 30-40  
Debu seng 100-150 325 Jaring
Ferro-fosfor bubuk 40-50 NOELSON™ SFPP-800M, uga bisa diganti kanthi lengkap utawa sebagean dening Compound Ferro-titanium Powder (Ace Shield Pigment LB/LC)
A/B= 2.5/1 (miturut bobot)

Kabar: Ngalih dosis Seng & SFPP kendala dening biaya.

Primer kaya seng epoksi poliamida:

Bagian A
resin epoksi 3.66  
Pelarut campuran 10.92  
Agen anti-setting 0.78  
Agen wetting 0.32  
Agen pangatusan 0.66  
Seng fosfat 3.5 NOELSON™ ZP 409-1
Ferro-fosfor bubuk 19 NOELSON™ SFPP-800M
Debu seng 57.2  
Perangan B
resin poliamida 1.96  
Pelarut campuran 2  
A/B = 96.04:3.96 (miturut bobot)