Pigment Konduktif & Anti-statis

Wiwit didegake ing taun 1996, Noelson Chemicals entuk pengaruh kompetitif ing pigmen konduktif & anti-statis. Produk nawakake resistivitas utama industri ing rega sing kompetitif.

POWDER MICA KONDUKTIF

EC-300

DIIKSIFIKASI TITANIUM KONKTIF

EC-320

KARBON KONSEP BLACK

EC-380

Oksida ZINC CONDUKTIF

EC-400

SERAT KARBON KONDUKTIF

EC-500

POLYANILIN KONDUKTIF

EC-600

GAMBAR KONSTRUKTIF

EC-420

Hubungi saiki!