Pigmen Konduktif & Anti-statis

Pigmen konduktif & anti-statis nyirnakake listrik statis sing ora dikarepke ing teknik voltase dhuwur lan produk elektronik, mung rong wilayah kanthi syarat unik nalika nerangake permukaan lan lapisan material.Cahya jangka panjang kanggo listrik statis lan discharge bisa uga duwe pengaruh serius marang kekiatan lan kinerja material.

Konduktif Mika bubuk

  • EC-300

Konduktif Titanium Oksida

  • EC-320

Konduktif Carbon Black

  • EC-380

Seng Oksida Konduktif

  • EC-400

Serat Karbon Konduktif

  • EC-500

Polianilin konduktif

  • EC-600

Pigmen konduktif

  • EC-420

Mikrokristalin Grafit

  • EC-F1