Produk NOELSON sing Digunakna Kanggo Anti-karat.

Apa Pigmen Anti-korosif?

Korosi kanggo baja banget normal lan ketok. Saben taun, panggantos baja kabeh donya biaya luwih saka $100 milyar.

Pigmen sing nyuda biaya korosi yaiku pigmen anti korosif.

Produk NOELSON sing Digunakna Kanggo Anti-karat.

Wiwit 1996, NOELSON wis nggarap solusi kanggo pigmen anti-karat lan Noelson dikembangake saka pengisi Anorganik dadi pigmen anti-karat Khusus, pigmen anti-karat Senyawa Ferro Titanium, pigmen anti-karat Flake Kaca, pigmen anti-karat Orthophosphate/Polyphosphate. , Pigmen anti korosi Spektrum Luas, Pigmen warna anorganik kompleks. Saiki, kita minangka salah sawijining mitra penting ing lapisan pelindung modern karo pelanggan ing saindenging jagad.

■ Pigmen anti-karat khusus (Micaceous Iron Oxide, Superfine of Ferro-phosphorous Powder, Anti-rust Powder, Flake Graphite dll.)

■ Pigmen anti-korosi senyawa FerroTitanium (ACE SHIELD LB, LC lsp.)

■ Pigmen anti korosi seri fosfat (Seng Fosfat, Aluminium Tripolifosfat, Seng Kromat, ZPA, ZAM, ZMP, CAPP lsp)

■ CICP/MMO(Pigmen warna anorganik kompleks/Pigmen oksida logam campuran)

■ Pigmen anti korosi Glass Flake

■ Seri Agen Konduktif & Anti-statis (Bubuk Mika Konduktif, Bubuk Titanium Konduktif, Konduktif Karbon Ireng & Grafena Konduktif dll.)

Target Terus-terusan NOELSON:

Solusi lingkungan sing lestari

Foresight karo diversifikasi produk

Stabilitas lan versatility

Distribusi ukuran partikel sing apik banget lan dispersi

Biaya efektif

Swara taun, NOELSON isih Fokus ing:

Pigmen Anticorrosion Kinerja Tinggi

Pigmen Antistatik Kinerja Tinggi


Wektu kirim: Sep-01-2020