Kaca Flake & Kaca Mikrosfer

Flakes kaca yaiku piring kaca sing tipis banget kanthi kekandelan rata-rata 5 ± 2 mikrometer.Bisa ditrapake ing lapisan anti-korosif, cat lan pigmen kanggo nyegah karat, uga bisa digunakake minangka bahan penguat ing pabrik bahan komposit.

Flake Kaca

  • C Kaca Flake
    • NCF-600/NCF-140/NCF-160/NCF-015/NCF-1160/NCF-2260/NCF-2300
    • F-20M/80M/120M/180M/300M/800M
    • PG750M / PG300M / PG100M
  • E Kaca Flake

Mikrosfer Kaca Berongga

  • NS-HGM20
  • NS-HGM32

Miscrospheres Keramik

  • NS-CM2500

Mikrosfer Kaca Padat

  • NS-18A
  • NS-18B
  • NS-18C
  • GP-3000M / GP-5000M / GP-8000M etc.

Bubuk Kaca Transparan

  • TGP-2000M