Pigmen Warna Anorganik Komplek & Pigmen Oksida Logam Campuran

Pigmen warna anorganik sing kompleks yaiku solusi utawa senyawa sing padhet sing kasusun saka rong oksida logam utawa luwih, siji oksida dadi host lan oksida liyane inter-diffuse menyang kisi kristal host. inter-diffuse iki ditindakake kanthi suhu umume 700-1400 ℃. Noelson Chemicals nawakake palet solusi warna anorganik sing komprehensif sing menehi warna sing kuat kanggo plastik, karet, lapisan, tinta, konstruksi lan keramik.

Pigmen BIRU 28

Biru kobalt

  • Biru 1501K
  • Biru 1503K

Pigmen BIRU 36

Biru kobalt

  • Biru 1511K

GAMBAR GREEN 50

Ijo kobalt

  • Ijo 1601K
  • Ijo 1604K

KUNING KUNING 53

Ni-Sb-Ti Oksida Kuning

  • Kuning 1111K
  • Kuning 1112K

GAMBAR KUNING 119

Seng Ferrites Kuning

  • Kuning 1730K

PIGMEN KUNING 24

Cr-Sb-Ti Oksida Kuning

  • Kuning 1200K
  • 1201K Kuning
  • 1203K Kuning

PIGMEN KUNING 29

Wesi Chrome Brown

  • Coklat 1701K
  • Coklat 1715K

Pigment BLACK 28

Tembaga Chromite Ireng

  • Ireng 1300K
  • Ireng 1301K
  • Ireng 1302T

Pigment BLACK 26

Ferrites Mangan

  • Ireng 1720K

GAMBAR GREEN 26

Ijo kobalt

  • Ijo 1621K

GAMBAR GREEN 17

Ijo Oksida Chrome

  • GN Ijo
  • DG Ijo

Hubungi saiki!