Pigmen Warna Anorganik Kompleks & Pigmen Oksida Logam Campuran

Pigmen Warna Anorganik Kompleks minangka solusi utawa senyawa padhet sing kasusun saka loro utawa luwih oksida logam, siji oksida minangka inang lan oksida liyane inter-difusi menyang kisi kristal inang.inter-diffusing iki rampung ing suhu umume antarane 700 lan 1400 ℃.Noelson Chemicals nawakake palet lengkap solusi warna anorganik sing menehi warna sing kuat sing dikarepake kanggo plastik, karet, lapisan, tinta, konstruksi lan keramik.

Pigmen Biru 28

  • Biru Kobalt
    • Biru 1501K
    • Biru 1503K

Pigmen Biru 36

  • Biru Kobalt
    • Biru 1511K

Pigment Green 50

  • Kobalt Green
    • Ijo 1601K
    • Ijo 1604K

Pigmen Kuning 53

  • Ni-Sb-Ti Oksida Kuning
  • Kuning 1111K
  • Kuning 1112K

Pigmen Kuning 119

  • Zinc Ferrites Kuning
  • Kuning 1730K

Pigmen Coklat 24

  • Cr-Sb-Ti Oksida Kuning
  • Kuning 1200K
  • Kuning 1201K
  • Kuning 1203K

Pigmen Coklat 29

  • Wesi Chrome Coklat
  • Coklat 1701K
  • Coklat 1715K

Pigmen ireng 28

  • Tembaga Kromit Ireng
  • Ireng 1300K
  • Ireng 1301K
  • Ireng 1302T

Pigmen Ireng 26

  • Ferrite mangan
  • Ireng 1720K

Pigment Green 26

  • Kobalt Green
  • Ijo 1621K

Pigment Green 17

  • Chrome Oksida Green
  • Ijo GN
  • Ijo DG