Sertifikasi

We appreicated kanggo dadi layanan kanggo sampeyan, lan nepaki syarat sampeyan!

Kualitas lan Layanan Paling Apik yaiku prinsip Noelson Chemicals. Kabeh produk saka Noelson Chemicals diproduksi lan diwenehake kanthi standar kualitas paling apik, sawetara produk target sesuai karo standar internasional sing relevan (kayata standar Asosiasi Teknis Insinyur Amerika, standar American American, standar RoHS Internasional lsp) babagan produksi lan pasokan, uga entuk sertifikat ISO9001 / 2008 lan Uni Eropa.

Sajrone pirang-pirang taun, Noelson Chemicals Bekerjasama karo SGS, PONY organisasi pangujian otoritas pihak katelu global, kanggo njamin kualitas produk dadi stabilitas lan memenuhi standar internasional. Noelson Chemicals duwe kantor cabang lan agensi ing Jepang, Eropa, AS lan kutha-kutha utama ing China, nyedhiyakake layanan teknis lan bisnis kanthi lengkap lan tliti kanggo kabeh klien.

ISO认证标志
下载
u=956756207,352083515&fm=26&gp=0

Hubungi saiki!