Sertifikasi

QA & kepatuhan

Kualitas lan layanan sing ditindakake dening Noelson Chemicals.

Kabeh produk kita diprodhuksi lan disedhiyakake selaras karo standar domestik lan internasional, kalebu Asosiasi Teknis Insinyur Amerika, FDA Amerika, RoHS Internasional.Kajaba iku, Noelson Chemicals uga entuk sertifikat ISO9001/2008 lan REACH Uni Eropa.Kajaba iku, Noelson Chemicals wis kerja sama karo SGS, PONY kanggo njamin kualitas sing konsisten

Kantor cabang lan agensi kasedhiya ing Jepang, Eropa, AS, lan kutha-kutha utama ing China, nyedhiyakake layanan lokal kanggo para klien ing saindenging jagad.

ISO认证标志
下载
u=956756207,352083515&fm=26&gp=0

Hubungi kita saiki!